La cei 18 anişori, BĂNUIESC că este vorba de chist ovarian sau ovar polichistic - acestea "generează" întârzieri mari ale menstruaţiei şi ciclu menstrual lung!
La ginecolog, dacă nu-ţi face o ecografie vaginală şi/sau una ovariană, să CERI tu să-ţi facă, pentru a "verifica" starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine!
NU cred să fie vorba de sarcină deoarece ai avut menstruaţie destul de LUNGĂ ( 5-6 zile ) - deci, NU poate fi vorba de "ciclu peste sarcină"!
Ciclul peste sarcină ţine DOAR 1-2 zile, este slab cantitativ şi are culoare închisă ( maroniu/brun-roşcat ).
Bună.
Dar nu ai folosit nicio metodă contraceptivă? Nu ai făcut un test de sarcină? Ai probleme de întârziere a menstrei?
Mergi la medic, poate fi o dereglare hromonală. Poți bea ceai de crețișoară, ajută la reglarea menstrei.
Sănătate!
Pa, pa.
La 5 luni s-ar fi vazut daca esti insarcinata. Cam asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres folder%3Dmiss%2520odiseea%2520sarcinii%26page%3D2&h=450&w=600&sz=50&tbnid=K-sbjlW13Vu5iM:&tbnh=90&tbnw=120&zoom=1&usg=__K6_A2AeqG1OC0NbXVkLpV6ZwZBU=&docid=v_GQon0ZIV9yFM&sa=X&ei=wphZUN79IczotQbNqICwCA&ved=0CCoQ9QEwAg&dur=604
Deci, ipoteza asta cade. Incearca ceai de cretisoara, coada soricelului, zmeur sau altele care ajuta la reglarea ciclului.
De sarcina nu se pune problema, posibil sa fie doar o dereglare hormonala sau in cel mai rau caz vreun chist, eu sper sa nu ai nimic grav
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, chiar maine am programare la medic si sper sa nu fie nimic grav