Deci, du-te la un urolog. Aici nu vei primii decat raspunsuri sofisticate. Sincer, stiu cum e si-ti recomand sa te duci la urolog, pentru a evita alte complicatii. Bafta omule.
Du-te la medicul urolog/androlog, sau dermatolog! Poti avea o fimoza, si nu greu de rezolvat, dar nu mai amana!
Am mai raspuns la chestia asta doctorul poate sa iti dea o crema care sa iti remedieze problema, daca nu se remediaza o sa ti taie pielita, du-te la doctor mai bine asa poti sa te uiti la raspunsurile mele am mai raspuns cuiva asta
Salut. Probabil e vorba de fimoza (o afectiune medicala ce impiedica retragerea completa a preputului la baza glandului ). Asa e, problema se rezolva dupa nastere, prin circumcizie (taierea preputului). Probabil o sa ai nevoie de o preputoplastie. Stai linistit, nu e dureros, se vindeca repede si nu are consecinte estetice. Cel mai bine e sa te vada un medic urolog. Multa sanatate!
Ai putea sa rezolvi singur. o lama noua, o dezinfectezi cu spirt si faci o taitura pe lungime, sub cap de vreo 0, 5-0, 7 cm...