Nu colegule, e chiar foarte bine. la cei mai mici de 18 ani e riscant cu greutatile daca nu sunt sub supragherea atenta a unui instructor pregatit. asa ca mergi repede la sala si da-i pedale ca ai viata in fata.
Nu e prea tarziu. dar trebuie sa te tii. uitate si tu la culturisti. unii sunt si de 25-30 ani. care inca le cresc muschii :\
Nu este prea tarziu.Dar trebuie sa te ti de sala si dupa ce faci muschi care ti doresti va trebui sa continui sa mergi la sala pentru intretinerea lor.
Ai ales chiar foarte bine momentul, daca faceai mai devreme riscai sa nu mai cresti in inaltime. N-o sa te dezvolti la fel de bine ca unul care a facut sport in copilarie (atentie, sport! nu sala). Dar tot o sa pui ceva muschi pe tine. Intereseaza-te bine, sa stii ce exercitii sa faci la sala (cate repetari, cate serii, care grupe, ce zile). Daca ai ceva bani, poti sa-ti iei si suplimente (proteine, weight-gainere, creatina) doar sa nu iei steroizi (naposim) ca alea te distrug pe viata.
Nu e deloc tarziu.Eu cunosc un baiat care a inceput sa mearga de la 21 de ani.
Dante expertule...stii la ce varsta s-a apucat chuck norris de arte martiale? daca era dupa tine n-avea voie.
iti spun eu, la 21 de ani si a devenit campion mentinandu-si titlul timp de 6 ani.
asa ca lasa baiatul sa faca sport si sa-si modeleze corpul ca nici nu a pasit inca in viata. plus de asta chiar daca n-ar avea nici o sansa tot ar trebui indemmnat sa-si urmeze pasiunile si dorintele caci din cauza asta multi nu ajung unde ar putea ajunge in viata ca intalnesc cate unul sa le spuna ca n-au nici o sansa!
asa ca danutzu...mergi la sala si rupe-le gura la toti invidiosii
De fapt ...nu baga in seama ce-au zis cei 2, asculta la mine ca sunt expert, ai deja o varsta inaintata, sala nu se mai poate face daca treci de varsta de 10 ani pentru ca iti pui in pericol musculatura...
Ba da voi sunteti mai prosti decat prevede legea, cat de ratati sa fiti sa nu va dati seama ca am zis la misto? uite dáia se duce Romania pe ****!
bvkeny întreabă: