| boyandme a întrebat:

Am 18 ani si as vrea sa va intreb daca incep sa merg la sala la varsta asta e tarziu. ca sa pot face muschi. si toate cele? NU e prea tarziu?

Răspuns Câştigător
| adifox a răspuns:

Nu colegule, e chiar foarte bine. la cei mai mici de 18 ani e riscant cu greutatile daca nu sunt sub supragherea atenta a unui instructor pregatit. asa ca mergi repede la sala si da-i pedale ca ai viata in fata.

10 răspunsuri:
| deluXxe a răspuns:

Nu e prea tarziu. dar trebuie sa te tii. uitate si tu la culturisti. unii sunt si de 25-30 ani. care inca le cresc muschii :\

| deluXxe a răspuns:

Bine "Dante" tu esti ala destept! :\

| DeathIncarnate a răspuns:

Frate eu ma duc la sala si am 15 ani asa ca nici la tine nu e tarziu

| DilauRo a răspuns:

Nu este prea tarziu.Dar trebuie sa te ti de sala si dupa ce faci muschi care ti doresti va trebui sa continui sa mergi la sala pentru intretinerea lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ales chiar foarte bine momentul, daca faceai mai devreme riscai sa nu mai cresti in inaltime. N-o sa te dezvolti la fel de bine ca unul care a facut sport in copilarie (atentie, sport! nu sala). Dar tot o sa pui ceva muschi pe tine. Intereseaza-te bine, sa stii ce exercitii sa faci la sala (cate repetari, cate serii, care grupe, ce zile). Daca ai ceva bani, poti sa-ti iei si suplimente (proteine, weight-gainere, creatina) doar sa nu iei steroizi (naposim) ca alea te distrug pe viata.

| Frankun a răspuns:

Niciodata nu esteprea tarziu sa mergi la sala ( sa nu treci peste 50 de ani)

| Ghostemane a răspuns:

Nu e deloc tarziu.Eu cunosc un baiat care a inceput sa mearga de la 21 de ani.

| adifox a răspuns:

Dante expertule...stii la ce varsta s-a apucat chuck norris de arte martiale? daca era dupa tine n-avea voie.
iti spun eu, la 21 de ani si a devenit campion mentinandu-si titlul timp de 6 ani.
asa ca lasa baiatul sa faca sport si sa-si modeleze corpul ca nici nu a pasit inca in viata. plus de asta chiar daca n-ar avea nici o sansa tot ar trebui indemmnat sa-si urmeze pasiunile si dorintele caci din cauza asta multi nu ajung unde ar putea ajunge in viata ca intalnesc cate unul sa le spuna ca n-au nici o sansa!
asa ca danutzu...mergi la sala si rupe-le gura la toti invidiosiiwinking

| Dante_1214 a răspuns:

De fapt ...nu baga in seama ce-au zis cei 2, asculta la mine ca sunt expert, ai deja o varsta inaintata, sala nu se mai poate face daca treci de varsta de 10 ani pentru ca iti pui in pericol musculatura...

| Dante_1214 a răspuns:

Ba da voi sunteti mai prosti decat prevede legea, cat de ratati sa fiti sa nu va dati seama ca am zis la misto? uite dáia se duce Romania pe ****!