| xvxxnnns a întrebat:

Salut am 18 ani si iubita mea vrea sa facem sex.ea are 17 si eu nu prea sunt de parere ca asa ar trebui. spuneti-mi ce sa fac.

9 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Spune-i că e o profitoare care te vrea numai pentru sex, şi că acest lucru este destinat numai după căsătorie, când cele două suflete se contopesc şi formează un tot unitar, relaţia sexuală fiind menită pentru a aduce copii pe lume.
Oricum fetele ca ea nu prea îşi găsesc parteneri, şi sunt ocolite în general de bărbaţi.

| neutrino a răspuns:

Roag-o frumos sa te mai amane.

| aXy99 a răspuns:

Ce mai astepti? Fa-o!

| Felys a răspuns:

Probabil ca nu esti primul pentru ea si de aceea vrea sa o faceti, daca te simti atras de ea, si prindeti si ocazia sa ramaneti singuri, ai grija sa ai la tine pregatit cutiuta cu minui, adica prezervative si lasati-va dusi de val

| Jardelin a răspuns:

Nimic! E o buna ocazie sa o testezi. Daca si-o pune cu altul, pa! Daca are un dram de caracter, va ramane cu tine, te va intelege si va astepta pana cand si tu vei crede ca e momentul.

P.S. Daca va iubiti casatoriti-va, dupa ce implineste eighteen!

| Mirke a răspuns:

Nu inteleg de ce mai stai cu ea? Este asa urata. Sau de ce crezi ca nu e ok? Daca o iubeai nu mai stateai pe ganduri, vrei sfaturi pentru a stii daca sa faci sau cum? In caz ca te hotarasti protejeaza-te pe tine si pe ea. Daca consideri ca nu e inca cazul, de parca femeile stau la coada dornice la usa ta. Si or sa te astepte pe tine sa te gandesti, toata viata! Imi place cum gandesti, dar o sa fie altii care nici macar nu o sa le protejeze! Si tu ramai cu ganditul.

| BeckhamRZM a răspuns:

Fă-o frate! alta care să vrea cum vrea a ta, nu se găsește ușor. cine știe, mâine poimâine n-o să mai fi cu ea și o să vrei tu și n-o să găsești. =)

| Ceva123 a răspuns:

Depinde de durata relatiei.
Acuma eu zis sa faci asta pas pas si senzual daca e, apoi totul vine de la sine.
Tine minte prezervativul e baza la inceput!
Baftahappy

| xvxxnnns explică:

Pai Mirke dar daca o fac cu ea si dupa sa zicem ca parintii ei o vor duce la ginecolog si o sa vada ca nu mai e virgina pe cine o sa dea vina? nu pe mine?