| alexro93 a întrebat:

Salut, am 18 ani si mi s-a intamplat o chestie interseanta dar in acelasi timp oribila. zilele trecute intr-un club am intalnit o fata cu care am stat toata seara, am dansat iar pana la urma am ajuns sa ne sarutam.
nu stiu ce mi-a facut ascea persoana ca mi-a luat mintile.sincer nu mi s-a intamplat ca o fata sa ma "vrajeasca" asa cum afacut ea.(desi nu am crezut in dragoste la prima vedere fata asta m-a km facut sa ma razgandesc). in fine, frumos dar acum vine si partea nasoala.
a 2 a zi am vb cu ea la tel, parea foarte incantata de o relatie alaturi de mine, apoi a 3 a zi nu imi mai raspundea nici la tel nici pe mess unde i-am lasat nenumarate PM-uri.degeaba.nu inteleg de dracu sa mai fac...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o balta! Nu mai insista, ca-i pierdere de timp. Femeile sunt schimbatoare, iar viata asta scurta nu-ti permite sa-ti plangi de mila.
Crezi ca esti un baiat frumos si descurcaret? Atunci, vei gasi ce cautiwinking
P.P Prostii si uratii nu prea au sanse! Asa-i viata. Cine spune altceva, vrea doar sa te "ciufuleasca". Toate la vremea lor, nu dispera!

| alexro93 explică (pentru anonim_4396):

Ok,mersi muult.
nu sunt chiar asa disperat cum spuneti, vreau sa zic ca niciodata nu am simtit ca iubesc pe cineva la prima vedere si k dupa ce nu-mi mai raspunde ma simt mai mult nervos, si ma gandesc ca am fost doar o miniaventurahee hee

7 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Sa nu mai fi atat de disperat pentru inceput!

| nimicaici a răspuns:

Poate are o problema!
Eu zic sa o suni sa vorbesti cu ea sao intrebi ce a patit.
Nu tot mai lasa PM uri si aletele ca o vei inebunii!
Vezi daca te suna ea... daca nu iti raspunde sau chestii isi batea joc de tine, dar daca te suna ea.e binewinking
succes si sfatul meu e sa nu te dedici prea mult dragostei.e foarte inselatoare big grin

| alexro93 explică (pentru nimicaici):

Exact asta am facut.am lasat nenumarte PM-uri si deja ma simt umilit de felul in care ma trateaza.adica cu indiferenta...

| irina_5692 a răspuns:

Buna! In primul rand calmeaza-te poate ca a aparut o problema iar ea nu a mai putu lua legatura cu tine! Daca ea a fost de acorda sa aiba o relatie cu tine isi va respecta promisiunea iar daca nu isi mai dorea sa fie cu tine ti-ar fi spus fata in fata. Incearca sa fi babdator si calm! In acest fel vei avea mai multe de castigatwinking

| Magda267 a răspuns:

Stai linistit. poate vrea doar sa te incerce.sa vada daca o cauti, daca esti interesat de ea, sau cine stii poate a avut ceva probleme. daca o tine asa.lasa-i un mesaj zicandu-i ca vrei sa stii ce are de gand, daca vrea sa fie cu tine sau vrea sa o lasi in pace.macar sa stii ce trebuie sa faci.bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o balta.
App: Daca te cauta nu cumva sa faci prostia sa raspunzi.