Las-o balta! Nu mai insista, ca-i pierdere de timp. Femeile sunt schimbatoare, iar viata asta scurta nu-ti permite sa-ti plangi de mila.
Crezi ca esti un baiat frumos si descurcaret? Atunci, vei gasi ce cauti
P.P Prostii si uratii nu prea au sanse! Asa-i viata. Cine spune altceva, vrea doar sa te "ciufuleasca". Toate la vremea lor, nu dispera!
Ok,mersi muult.
nu sunt chiar asa disperat cum spuneti, vreau sa zic ca niciodata nu am simtit ca iubesc pe cineva la prima vedere si k dupa ce nu-mi mai raspunde ma simt mai mult nervos, si ma gandesc ca am fost doar o miniaventura
Poate are o problema!
Eu zic sa o suni sa vorbesti cu ea sao intrebi ce a patit.
Nu tot mai lasa PM uri si aletele ca o vei inebunii!
Vezi daca te suna ea... daca nu iti raspunde sau chestii isi batea joc de tine, dar daca te suna ea.e bine
succes si sfatul meu e sa nu te dedici prea mult dragostei.e foarte inselatoare
Buna! In primul rand calmeaza-te poate ca a aparut o problema iar ea nu a mai putu lua legatura cu tine! Daca ea a fost de acorda sa aiba o relatie cu tine isi va respecta promisiunea iar daca nu isi mai dorea sa fie cu tine ti-ar fi spus fata in fata. Incearca sa fi babdator si calm! In acest fel vei avea mai multe de castigat
Stai linistit. poate vrea doar sa te incerce.sa vada daca o cauti, daca esti interesat de ea, sau cine stii poate a avut ceva probleme. daca o tine asa.lasa-i un mesaj zicandu-i ca vrei sa stii ce are de gand, daca vrea sa fie cu tine sau vrea sa o lasi in pace.macar sa stii ce trebuie sa faci.bafta:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: