| Cipilol a întrebat:

Salut am 18 ani si vara asta am luat 2 bilete la mare pentru mine la iubita dar mi-am propus sa o dezvirginez. am intrebat-o daca vrea sa o faca cu mine si a acceptat. intrebarea mea este ce sa fac sa fie mai romantic si sa o fac protejat sau nu?

Răspuns Câştigător
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Eu, personal, n-as fi acceptat sa fiu dezvirginata de un tip care m-ar fi intrebat daca vreau sa o fac cu el. As fi preferat sa ma conduca catre ''lumea asta''. Ma rog, asta e alta mancare de peste.
Sa-ti raspund la intrebare.
In primul rand, trebuie sa o relaxezi bine, bine, cat poti de bine, ca sa-i reduci durerile dezvirginarii. Atinge-o usor pe tot corpul, sarut-o pasional ( pe unde vrei), fa-i complimente. Pune-ti toata dragostea in gesturi.
Da, folositi prezervativ, mai ales daca nu iti cunosti corpul atat de bine incat sa iti dai seama cand urmeaza sa ejaculezi. Plus ca prezervativul are rol si de a lubrifia zona.
Sa introduci penisul doar dupa ce e excitata cat se poate de mult. Pana atunci, foloseste mana.
Bafta!
Trebuie sa ai grija cu ea.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Dezvirginarea este o treaba serioasa care necesita multe conostinte despre sex, multa afectiune si pasiune, o locatie foarte sigura si romantica daca doresti ca prietena ta sa fie multumita si sa ramana cu o amintire de neuitat. Te sfatuiesc sa citesti cat mai multe materiale referitoare la modul de a face sex, ce este preludiul, cum se executa un petting de calitate, despre masuri de preventie si protectie etc. Mult succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa chemi un prieten care stie ce face si sa-i lasi singuri. Mi se pare cel mai romantic gest.

| KMaddieK a răspuns:

Nu cred ca mai e acum cu lumanari parfumate sau chestii de genu. Romantic pentru mine intr-o seara ca aia e sa se desfasoare totul lent. Adica nu sa fie ceva salbatic. Nu uita ca preludiul conteaza mult, deci atinge-o si sarut-o mai pasional.