Ai observant corect ca e cam indiferenta. Nu vrea sa te faca gelos, iti indica sa nu te ambalezi. Lasa fb-ul si invit-o in realitate. Ofera-i o floare cand va intalniti. Daca nu vrea sa va intalniti iti pierzi vremea cu ea.
Potrivit experienţei mele, nu ai vreo şansă cu ea, dar merită o încercare. Când te vei vedea cu ea, chestiile se vor schimba.
Succes!
Parerea mea este ca nu te este interesata de tine decat cel mult ca un prieten. Datoria ta este sa perseverezi si s-ar putea sa-si schimbe impresia.Dar pentru asa ceva va trebui sa o impresionezi cu ceva si asta nu pe facebook sau la telefon ci in realitate face2face. Deci urmeaza sa o convingi sa va intalniti in realitate deoarece altfeltot ceea ce faceti se poate numi "apa deploaie" "))
Decii,ce cred eu e ca trebuie sa mergi peste ea si sa i zici clar ce vrei, nu paste porcini, dar daca o faci sa cumperi milanese sau milaneze..si nu te mai lauda ca ai 18 si eu am..ma rog, 10... dar am si eu o situatie de genul cu iubi, numele lui lupa si eu vreau mai mult dar el e suuuper indiferent... funda?!?!
Anonima17191 întreabă: