Te preocupa ceva si te preocupa foarte mult,gaseste despre ce e vorba.
Ai cumva in vara asta bacalaureatul,facultatea?
Pentru ca numai un stres puternic,pe care nu l-ai sesizat sau refuzi sa-l recunosti pana si fata de tine,te-ar putea aduce la stadiul sa-ti refuzi functia masculina,preocupat fiind de altceva!
Totul pleaca din creier,nu cred ca-ti spun o noutate,si daca creierul tau e fixat puternic pe o alta preocupare a ta,el va impiedica orice impuls sexual,cautand sa te "apere" cumva pana si de tine si sa-ti canalizeze toata energia si preocuparile inspre scopul pe care ti l-ai propus.
Fa o mare pauza si nu mai incerca nimic legat de sex. Ofera-ti un ragaz atat de mare incat sa ajungi sa-ti fie dor sa faceti dragoste din nou si atunci totul va merge bine.
Intre timp,cauta sa rezolvi ceea ce te preocupa pe plan psihic si emotional, daca e bacalaureatul, daca e o problema familiala, orice.
Si asteapta pana nevoia de sex va deveni acuta, din nou.
Mult succes in toate.
Asa e cand faci ceva in exces, pierzi placerea pentru acel lucru. O sa-ti revi.
Problema ta e putin psihologica,dar nu necesita nici un consult de specialitate.
Ajunge doar sa faci exact ceea ce doresti,respectiv sa iti urmezi impulsurile firesti.
Daca te preocupa invatatul,invata,daca ai o problema familiala,rezolv-o si sex fa numai atunci cand simti nevoia,nu din datorie sau de teama sa nu-ti superi iubita dornica!
Discuta si cu ea, esti efectiv preocupat de altceva(si spune-i de ce anume, daca poti) si ar trebui sa te inteleaga si sa astepte.
Si totul va fi bine.
Deci, urmeaza-ti impulsurile firesti, nu fa nimic din datorie sau obligatie!
Pai asta e ciudat, sa zicem ca am chef, nu nevoia aia adevarata, dar mi-ar placea asa sa fac, am erectie dar in timpul actului nu simt mare chestie, si dupa vreo cateva minute ma enervez si ne oprim. Eu cer mai mult decat cere ea. Oricum parca acum e mai ok, o sa incerc sa numai fac asa des des.
Sa stii ca si sexul are nevoie de un program,de o programare daca vrei,nu actiona bazandu-te doar pe propriile impulsuri si nu depasi masura,ba chiar, ofera-ti mai putin decat ar fi normal.
O sa-ti revii, dar acum esti impartit in prea multe puncte de concentrare si interes, cu rezultatul sa te risipesti aiurea.
Fii mai calculat si fa cate un lucru odata si acela, doar daca e strict necesar si nu se poate altfel.
Fa-ti program!