anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am 18 ani și nu m-am masturbat de 1 lună jumate. E ceva de rău în asta? Ar trebui sa o fac? (Sunt băiat)

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ne intrebi pe noi? Tu sti daca mai rezisti, si daca nu o faci dar ai vise erotice iti dai drumul in pat.

| doctorandus a răspuns:

Nu castigi absolut nimic prin a te abtine de la masturbare.

| doctorandus a răspuns:

Astea ca-ti sporeste barbatia daca nu te masturbezi sunt mituri. Cei care le profereaza sufera de mitomanie erotica.

| dullcat a răspuns:

O faci cand simti nevoia.Citeste aici :
https://www.reginamaria.ro/......-si-excese

| Emilian65 a răspuns:

Nu este nicio problema dacă nu te-ai mai masturbat de o luna și jumătate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă simți nevoia o faci, dacă nu, nu.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Eu ma masturbez de 2 ori pe săptămână uneori nici nu o facă măcar ca nu-mi vine natural din sine și fac deci tu o faci o data pe luna este absolut normal atâta timp cât nu abuzezi de tine și de Masturbare.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Eu ma uit și l-ai filme dinalea recunosc mai bine asa decât săte duci în bordeluri pline de...așa mai bine faci o Labă sănătoasă și gata țiai văzut de treaba ta nu-ți distruge viața prin locuri murdare pline de...

| Giulia911 a răspuns:

Ar trebui sa n-o mai faci niciodată.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

E foarte bine!happy Daca simți nevoia sa o faci, fă-o.
Nu este nimic rau din a lua pauze de la masturbat, ba din contră, e foarte bine.

| VladAntonio a răspuns:

Dat fiind faptul ca suntem in 2023 cred ca e momentul sa o spunem " nu masturbatul nu face rău " nu îți va afecta viața sexuală ( din contra te va ajuta sa te Cunoști mai bine )
La 18 ani o făceam de 2 ori pe zi acum la 27 nu am nici cea mai mică problema!
Îți sugerez sa o faci, ca sa nu ai tot timpul gânduri erotice ( știu ca ai ) îți va permite sa te concentrezi și pe altceva!
Fă-o Fă-o.