| ***Dolce*** a întrebat:

am 19 ani, azi am vazut-o pe fosta prietenului meu, pe niste poze.Trebuie sa recunosc ca e draguta, are 17, insa e mult mai dezvoltata si mai matura ca mine, e buna rau din cite vad.De indata ce am vazut pozele am inceput sa ma simt prost, eu nu arat ca ea, si mii frica ca sa nu ma paraseasca...partea prosta ca eu niciodat nu m-am considerat draguta si intotdeauna mi-am dat a doua sansa. Ajutorce sa fac? ce ma fac?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, trebuie sa ai incredere in tine; din moment ce e cu tine, inseamna ca te iubeste si te accepta exact asa cum esti.
Stima de sine conteaza foarte mult si nu trebuie sa te consideri inferioara.Fiecare e frumos in felul lui si poate asa crezi tu ca nu arati bine, dar el e cu tine, deci te place!
NU te mai gandi la cum arata fosta lui prietena, tu esti actuala, pune-ti in evidenta calitatiile si nu te subestima!
Si eu ma mai gandeam inainte ca fosta prietena a prietenului meu e mai frumoasa decat mine, chiar arata bine, corp frumos, ochii verzi, de treaba, etc.sad si eu ma gandeam ca ce a gasit la mine. Dar el a zis ca ma iubeste asa cum sunt si ca sunt frumoasa pentru. el si ca trebuie sa am incredere in mine mereu, si chiar are dreptate.In plus a zis ca am alte calitati mai speciale, nu doar fizice, ci si sufletesti.
Asa cred ca e si in cazul tau, el sigur tine la tine si nu te mai gandi la asta, bucura-te de momentele petrecute impreuna cu prietenul tau si gandeste-te ca el e cu tine, pe tine te-a ales sa ii fi prietena, deci inseamna ca ii place aspectul tau fizic si ma gandesc ca si dincolo de fizic.

3 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Si c daca e mai draguta la corp decat tine poat u ai alte calitai p care ea nu le are...nu t mai anjosi singura ca nu kastigi nim, sa stii ca asa cum t vezi u p tine tot asa t vad si cei dn jurul tau :*

| Bianca_papusha a răspuns:

Sti...Frumusetea e trecatoare...hee heeDegeaba esti frumoasa aranjata machiata deocheata cum vrei tu. Daca nu ai langa tine baiatu pe care ti-l doresti cu adevarat.Is o gramada frumoase si aranjate si nu sunt fericite ca fetele modeste

| lilstar a răspuns:

De ce te simti complexata? NU TREBUIE SA FACI ASTA. Pur si simplu esti tu, nu trebuie sa semeni cu fosta, el te place asa cum esti daca sta cu tine. Ai incredere in tine. E cu tine nu cu ea, asa ca tu estimai bunawinking