| marean a întrebat:

Am 19 ani si am inceput sa ma indragostesc de o prietena din grupul de prieteni cu care ma inteleg bine. Nici eu si nici ea nu avem pe nimeni. Problema e ca nu stiu cum sa o abordez adica nu vreau sa ii zic in fata ca am inceput sa simt ceva pentru ea... vreau sa fie ceva mai subtil dar ma tot gandesc ce as putea face si nu gasesc nicio solutie. As fi recunoscator daca m-ati ajutahappy

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai fa rost de ID si numarul ei de telefon si incearca sa vorbesti cu ea mai des, sa ii faci complimente si sa ii propui o intalnire blushing.

| Lovely a răspuns:

Pentru inceput poti s afaci lucruri nesemnificative gen un meraj dimineata cu textul " neata!happy " ziua urmatoare " neata :* " si tot asa...
Intr-o zi baga pretextul ca ai avut o zi prosta si vreti sa iesiti pentru ca vrei sa te destinzi putin. In alta zi o inviti undeva si tot asahappy
aa. si nu uita :
- Chiar daca obesvi ca a slabit ceva de genul nu ii zice! ( eu una m-as simti jignita sa imi zici "ai mai slabitsmug" asta inseamna ca inainte ma considerai grasalaughing )
- daca are vreo problema incearca sa o ajuti
- nu renunta usor la ea: adica daca dupa o inalnire nu vezi nici o apropoiere si o lasi balta, poate va crede ca nu esti serios
- da-i sfaturi, demonstreaza-i ca poti fi si un adevarat prieten de suflethappy
-dupa ce faci cam toate astea ia-ti inima in dinti si zii ca incepi sa simti ceva pentru ea!
Succes:* si astept sa imi zici ce s-a inamplat si cum a decurs!
ai grija de tine

| Lovely a răspuns:

Te cred ca iti este frica de un refuz.cred ca de acest lucru se tem cei mai multi dintre noi. inearca sa te "joci "cu anumite cuvinte din care poate reiesi ca o placihappy nu sunt baiat dar zic niste replici care mi se par dragutehee hee : " am avut o zi proasta, dar acum ca te-am vazut pe tine parca incepe sa devina mai bunabig grin" etc.tongue

| protos87 a răspuns:

Subtilitatea nu prea exista in iubire. Daca tot o vei tine cu subtilitati, poate o vei pierde. Fii direct si spune-i, sau surprinde-o cu ceva deosebit. Daca totusi vrei sa fii subtil, poti sta mai mult prin preajma ei, sa ii arati cat de bun prieten poti fi pana totul evoluaza spre o eventuala relatie de iubire.

| noooname a răspuns:

Fratioare, crede-ma ca sunt in acceasi situati.
Ni-mi vine sa cred... ai scris exact problema mea doar ca eu si ea avem 17 ani.

Te rog mult cand afli ceva ...lasa-mi sesaj pe privat.

| gfdessjtyrd76 a răspuns:

Incearca sa o inviti undeva ( o inghetata, un film, ceva...) si incerci sa ii dai de inteles ca iti place. fa-i complimente cum ar fi ce bine arati! ai slabit-- asta prinde bine la orice femeie chiar dacanu ii adevarat si vezi ce reactie are, daca ti se pare ca ar da semne mai incearca daca nu las-o balta. sau daca nu vb cu prietena ei cea mai buna sai spuna ea- asta daca va intelegeti bine daca nu nici sa nu te gandesti. ok bafta sa-mi spui cum a mers

| crystyna_4274 a răspuns:

Si fata cati ani are? Daca nu te superi.Pai daca acea fata este putin mai indrasneata si ii plac provacarile ar fi bine sa ii spui in fata! Toate fetele isi doresc sa aiba un prieten sincer si sa le spuna lucrurilor pe nume si in primul rand in fata! Cum le place baietilor sa le spui lucrurile in fata, asa sunt si fetele... dar daca... fata respectiva este putin mai timida incearca sa descizi o convorbire cu ea in gluma si duceti convorbirea intr-un punct cat mai serios si vei afla daca si ea te place sau nu.Si din fericire poate simte acelasi lucru pentru tine! bafta

| marean explică:

Si ea are tot 19 ani. E mai complicat. Imi e frica de refuz. Nu as vrea sa ii zic daca nu stiu sigur ca sentimentul e reciproc. I-am zis acum ceva timp la alta prietena in fata ca simt ceva pentru ea si mi-a raspuns ca ea ma vede doar ca pe un prieten si atatsad. Mi-ar cadea foarte greu inca un refuz tot in acelasi fel mai ales ca intre timp nu am mai avut nicio relatie deci as fi cu moralul la pamantsad Legat de conversatii, vorbesc destul de des cu ea pe mess si si cu prietena ei cea mai buna ma inteleg bine dar nu vreau sa o implic. of...

| marean explică:

Sau cum sa putea sa ii dau de inteles ca o plac?