| NEW_3404 a întrebat:

Salut am 19 ani si am o prietene de 16 ani sunt cu ea de 2 ani si tot vrea sa facem sex si i-am spus sa astepte pana trece de 18 ani sa nu apara ceva probleme pentru asta tot ma acuza ca o insel si de asta nu vreau (Nu prea imi petrec timpu cu ea) cum sa fac sa o scap de gelozie a devenit sacaitor deja

7 răspunsuri:
| sasljllaf a răspuns:

Spune-i ca ea nu-ti controleaza viata si e spre binele ei sa mai astepte. Daca mai face figuri de astea paraseste-o. Poate te vrea oar pentru sex.Numai bine!

| dana05 a răspuns:

Fa`o sa inteleaga ca tu iti faci pur si simplu griji pentru ea. Adica m`ai uimit si pe mine : ea vrea si tu nu vrei laughing si cu gelozia... explica`i ce simti pentru ea si de ce nu vrei incearca sa o faci sa inteleaga ca tot pe ea o va afecta asta in viitor. Si daca nu mai las`o si tu sa vorbeasca singura...nu`ti prea bate capu`!

| anonim_1471 a răspuns:

Wooooow...e cam ciudat.adica tu fiind mai mare nu iti doresti dar ea da,?!?!?!?! in fine. Orcum, eu stiu un lucru:o fata daca vrea sa faca sex cu tine are 2 variante:ori o face pentru ca tine la tine,ori pentru ca e c*rva,desi nu cred ca e cazul(nu ai specificat daca e virgina sau nu).Dar si daca este respinsa la un asemenea lucru, poate ca chiar are ceva dovezi impotriva ta. Explica-i frumos, sunt sigura ca va intelegehee hee

| NickiMinaj a răspuns:

Mi se pare mie sau problema ta e ca aia vrea sa faca sex cu tine? a innebunit lumea la cap, sa mor. vad ca unul te-a sfatuit sa o parasesti rolling on the floor

| Fantasy a răspuns:

Ce dragut!happy in sf un baiat care se gandeste la binele prietenei lui nu la placerile lui!happy

| lolly a răspuns:

Pai spune-i as astepte deoarece acest pas daca voi nu continuati relatia, o poate marca pe viata tongue

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Eu zic sa te pastrezi pana la vreo 40 de ani (nr Filmu Virgin la 40 de ani) Ce dobitoc.Cum sa stai cu una 2 ani si sa vrei sa mai astepti vreo 2 ani pana sa faci sex. Gay scrie pe tine. Sorry!