| crs88 a întrebat:

Salut am 19 ani si am o problema acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu iubita mea si de atunci ea are dureri vaginale asa imi spune nu stiu ce sa cred. eu am mai intretinut relatii cu alte fete inainte si nu am avut probleme de genu penisul meu masoare aprox 17 cm si este destul de gros sa fiu eu de vina, la doctor nu vrea sa mergem ce sa fac?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu are o viata sexuala activa [daca nu face des]e normal sa o doara, ii va trece

| ywar a răspuns:

Daca nu vrea sa mergeti la doctor iti spun pe sleau! E o mare idioata! Ca penisul tau masoara 17 cm asta e, nu ai cum sa schimbi! O femeie trebuie sa fie excitata [preludiu la max] pentru a avea chef si putinta sa te primeasca inauntrul ei. Fa-o protejat si ai grija ca degeaba ai tu 17 cm daca nu progresezi si nu inveti sa ii daruiesti placere.
Bafta si sa nu te superi pe mine ca sunt asa de transant dar am o varsta de la care vad altfel lucrurile.

| crs88 explică (pentru ywar):

Iti multumesc pentru raspuns o sa incercsa vorbesc cu ea sa o conving, preludiu a fost era umeda oricum iti multumesc

| Iunona a răspuns:

Poate nu a fost pregatita: nu era sigura, poate e mai complexata, nu a fost suficient de excitata etc. Sau poate ai fost putin mai dur in pat decat iti dai seama. Asta e, mai greu cu fetele, invata sa oferi placere ca sa poti fi multumit. Lasa grosimea penisului, vaginul se largeste oricum cand este excitat. Acorda-i mai multa atentie, ascult-o, vezi ce isi doreste in pat, lungeste preludiul si poate poate iese mai bine. happy

| crs88 explică (pentru Iunona):

Iti multumesc pentru sfat o sa tin cont de sfaturile tale

| Iunona a răspuns (pentru crs88):

Bafta si sa fiti iubiti! happy