| HoTSaucE a întrebat:

Am 19 ani si dupa mult timp am gasit o fata care imi place si mie in sfarsit. Faza cea mai tare: am fost refuzat pe motiv ca nu am masina.Este adevarat, nu am eu, ci parintii.Nu vad unde ar fi problema.
Nu este genul acela "pitzi", insa treaba este alta.
Chiar asa de materialiste au ajuns fetele din ziua de astazi? Tata este curier si masina este in mare parte din zi la el, dar tot nu inteleg.Nu mai exista tramvai sau mers pe jos?
Ma intristeaza intr-un fel faptul ca nu este prima data cand mi se intampla lucrul asta, poate o fi alta problema in legatura cu mine si asta e doar o scuza.
In general sunt destul de linistit, stiu sa vorbesc cu fetele si la facultate ma descurc bine. Poate sunt eu prea linistit...
Nu caut vreo consolare sau ceva, insa as vrea sa stiu daca este chiar atat de important acest lucru pentru o fata.
Multumesc celor ce se obosesc sa raspunda!laughing

Răspuns Câştigător
| NoNameexd a răspuns:

Problema nu este la tine,ci la acea fata/acele fete. Faptul că tu dai numai peste aceste tipuri de fete,este trist. În concluzie,în loc să cauți fete cu minte și cuminți,probabil că acele fete materialiste,vor doar să fie răsfățate,cu fițe și să ai bani să le dai non-stop pentru "micile" lor nevoi. Părerea mea este,că dacă tu cu adevărat vrei o relație serioasă, uite-te mai întâi la caracter, și vezi ce-i poate capul, iar abia apoi mai mult la aspectul fizic. Știi foarte bine că atunci când o fată este conștientă de cum arată, fițele cresc.Baftă!

15 răspunsuri:
| CiprianAndronache a răspuns:

Cred că foarte mulți catalogăm greșit sau avem o concepție greșită! Faptul că o femeie dorește un bărbat cu mașină la prima vedere poate părea fiță sau o preconcepție ( materialistă ) însă adevărul este acesta : o mașină, un job, o haină, etc., arată de fapt CÂT DE CAPABIL ești tu. Nici tu ca bărbat nu dorești o femeie oarecare! Nicio femeie nu dorește un bărbat care NU este capabil să se descurce. Știi cum zic bătrânii : fii fâșneț în viață, adică descurcăreț! Mașină este o dovadă că tu ești descurcăreț, capabil! Nu trebuie să privești cu răutate ci să faci ceea ce spunea un simplu operator stradal : să trecem la treabă! happy

| darrio2007 a răspuns:

Masina indica starea materiala a ta.Este rau ca majoritatea fetelor gandesc asa.Dar sa stii ca asa a fost dintotdeauna.Au cautat barbati cu avere.Nu merita sa mai incerci.O sa vada ca nu e chiar asa cum vrea ea. Daca merge pe ideea asta.Nu-i nimic.Iti vei gasi si tu fata potrivita.Succes pe viitor.

| Alcyon a răspuns:

Problema e la tine. Probabil esti pretentios (ai spus, ca abia acum ai gasit o fata care sa-ti placa), prin urmare imi inchipui ca-ti plac tipele frumusele, dupa care intorc toti barbatii capul pe strada. Din pacate, femeile de genul asta, sunt extrem de materialiste, si greu de pastrat. Fetele frumoase, stiu ca pot avea orice barbat vor, si incearca sa profite la maxim de asta. Ele merg pe ideea: daca nu esti tu, e altul. Eu in locul tau, mi-as cauta o fata la locul ei (chiar daca nu e foarte atragatoare).

| lalla97 a răspuns:

Buna.din cate vad. fetele din ziua de astazi sunt materialiste. daca incerci sa te schimbi cum spuneai ca esti prea linistit faci o MARE prostie..nu trebuie sa faci asta..fi asa cum trebuie sa fii nu trebuie sa faci pe plac nimanui ci tie insuti.eu cred ca mult mai frumos si romantic este sa iesiti la un film, la o plimbare sa faci gesturi mici care arata ca tii la persoana respectiva...nu te merita..asta este raspunsul corect.din moment ce iti cere un lucru, este materialista..eu una nu as putea face asa.dar in ziua de azi sut fel de fel de persoane! P.S:Eu zic sa mai astepti sa iti gasesti persoana potrivita care nu iti cere nimic si care ofera din iubire. sper ca ti-am putut fi de folos!happy

| neutrino a răspuns:

Fata nu te place si ti-a spus ca ar sta cu tine si in aceste conditii, dar macar masita ta sa ai.

| mgtow a răspuns:

Chiar e piti sau manelista daca vrei o poti numi greu cu ele nene, daca le zici de bicicleta sa vezi cum fac dar iti zic eu fa-ti rost de o bicicleta buna ai sa faci muschi la bulanele si sa faci multe flotari, abdominale apoi vei avea mai mult noroc cu ele. Dar dupa o noapte se termina treaba nu tin mai mult.

| Zenithf a răspuns:

Problema ta este ca iti plac doar fetele carora le plac aia cu masina.
Adica daca esti pretentios si cauti fete pretentioase, normal ca trebuie sa le implinesti si pretentiile lor.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexanderAdrian a răspuns:

"o masina arata cat de capabil esti" Ai poate ne lasi. Sunt milioane de barbati care nu conduc nu pentru ca nu au bani de masina ci din motive personale care n-au nici o treaba cu "capabilitatea" lor. E bine si asta cu fante de dorobanti cu bemveu si figuri in cap ca esti frumosu pamantului dar mai bine ar fi cu ceva in cap, caracter si moralitate.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Spune-i sa doteze masina cu un penis si atunci o sa aiba exact ce-i trebuie.

Da, s-a ajuns la asta. Ele nu se vad in stare sa conduca dar au pretentii de la baieti in schimb cand vine reversul medaliei se plang ca nu-i egalitate intre sexe.

Au ajuns toate pipitele care arata ca pe centura sa ceara doar barbati cu masina de parca vor face dragoste cu masina si masina le va iubi nu barbatul.

Nu cred c-am vazut prea multe care sa nu fie smacolinate cu o tona de machiaj, sa-si afiseze cracii pan la fund si tocurile de 15 si sa ceara totusi barbati cu masina. In general femeile astea "frumoase" (chit ca mai sunt printre ele si unele care n-arata a centuriste) se cred atat de aspectuoase incat considera ca ele si natura a facut destul si ca sunt un fel de "god's gift to men" Eu le zic sictir.

| Katczinsky a răspuns:

E o maladie cu fetele de azi, din sec XXI. Nu generalizez. Sunt fete bune (foarte putine). Pentru restul exista VISA sau MasterCard. Sfatul meu este sa o lasi sa plece. Si daca nu vrea sa plece, pleaca tu. laughing Asta nu e o relatie de viitor si nu are nici un rost. Dragostea pe parcurs vine mai greu sau niciodata si se termina cu divort sau despartire. Asa intalnesc fete in fiecare zi. Inca n-am gasit ce caut, dar stii tu, al dracului speranta.

Poti compensa faptul ca nu esti fiul lui Ponta prin inteligenta ta, prin simtul umorului si prin comportament. Eu asa fac. Nu merge de fiecare data, dar hei, mie asa imi place sa traiesc. Noroc.

| unknøwn a răspuns:

Când n-ai altceva interesant de oferit, chestii mici de genul acesta pulsează.

| AtateaConditii a răspuns:

Ti-a spus in fata ca nu vrea sa fie cu tine din cauza ca nu ai masina? Ce parere ti-a lasat? Asta nu e un motiv mai ales daca nu e piti, atunci inseamna ca nu cauta iubire ci se gandeste la viitor deja si isi cauta partener cu bani.

| HoTSaucE explică:

Am vazut ca multi ati raspuns ca eu caut doar fete urmarite de toti barbatii.
Nu ma intelegeti gresit, prin faptul ca spuneam ca dupa mult timp am gasit o fata care imi place, ma refeream la ideea ca are cate ceva in bostan, nu ca as cauta-o pe Bianca Dragusanu.laughing
Dar va multumesc pentru ca v-ati obosit sa imi raspundeti, la unele comentarii m-a bufnit rasul!laughing

| mayalory a răspuns:

Cel mai bine este sa cuceresti o fata, fara masina sau alte prostii. Ai sa devii confuz si ai sa te intrebi daca te iubeste pe tine sau masina ta happy O fata se va uita la tine si la caracterul tau. Ai rabdare cu fetele si depinde unde le agati happy fetele cuminti nu stau in cluburi ci dorm laughing)) succes!