| Razvi98Alex a întrebat:

Am 19 ani si imi place de o fata de 21-22 de ani...De fiecare data cand o vad imi zambeste si nu-mi pot lua privirea din ochii ei, ar trebui s-o invit in oras? Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca ar fi cat se poate de indicat sa-ti faci curaj si sa-i propui o iesire in 2 la o plimbare sau sa-i oferi o cafea, un suc, o prajitura/inghetata o pizza, etc intr-un local mai discret. Succes!

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca ea te place, actioneaza si tu si raspunde-i la avansuri.

| DaRyuSN a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, sa ii castigi increderea. Incearca sa ii demonstrezi ca esti mai matur decat varsta pe care o ai si dupa un timp incearca sa treci la pasul urmator.

| CristianSM a răspuns:

Rapiti fata. Nu conteaza cum, c-o momiti cine stie pe unde cu promisiuni de angajare cum or facut astia cu tatuajele, c-o culegeti pur si simplu de pe strada din fuga calului, c-o imbatati la ceva petrecere de corporatiste si-o bagati la portbagaj tot aia e. La rigoare o puteti lua direct de la nunta, pentru trolaj maxim.ii
Sechestrati-o. Tot ce-i de lipsa e solitudinea, c-o duceti intr-o pestera, intr-o padure, intr-o casa parasita sau absolut oriunde, atita timp cit nu poate pleca e suficient. La rigoare simpla confiscare a actelor de identitate functioneaza in sensul asta, si-acum intelegeti de ce politaiul va ia actele : tocmai de-asta. Felicitari, incepeti sa intelegeti cum functioneaza un stat, acest viol cu incetinitorul.
Prima bataie. Fata trebuie batuta sanatos, ore in sir, pana cand nu ca lesina, ci se lasa moale. Cu putina experienta veti invata sa recunoasteti momentul cand ideile de individuatie si alti gargauni din capu' victimei si-au luat zborul si procesul de resocializare intr-un sens mai productiv din punctul pestelui de vedere poate incepe.
Resocializarea. Proaspata curva trebuie' sa petreaca timp doar in compania celorlalte curve, si de preferinta a unor fete de incredere pe care va puteti baza. Isi va reinvata rolul social (ca oamenii asa traiesc, urmind niste partituri, care pana la urma pot fi schimbate, de ce nu). Tineti-o pe-un regim de "incepatoare" (bataie multa, mincare putina, inferioritate in ierarhia grupului) pana cand isi doreste sa progreseze in statutul de curva plina, favoare pe care i-o puteti cu generozitate concede de indata ce va pare sincera si pregatita.
Rappel. Curva trebuie batuta periodic pentru a-i reactiva mecanismele ce-au supus-o in prima instanta. Functie de individ chestia asta e mai eficienta sau mai putin eficienta, necesitind mai multa sau mai putina bataie, mai rar sau mai frecvent. Atentie maxima la dozaj ca asa scapa alea care scapa, si tineti cont ca mai bine-o bateti in plus decat in minus.