| EmmaGR a întrebat:

Salut!
Am 19 ani și lucrez la un hotel. Sunt studenta dar e job de vara. Acum 2 luni am avut un client. E afacerist. Are afaceri prin toată tara și în afara. Undeva pe la 37, 38 de ani. Inalt, suplu. Are o gratie impresionanta și e inteligent. Am vorbit puțin când pleca și l-am întrebat dacă mai revine. Mi-a răspuns cam cu nasul pe sus ca nu crede ca revine, a încheiat discuțiile aici. Dar apoi s-a uitat la mine și zice: dar cine știe, poate o zi sau un weekend mai ajung prin zona... îmi dai datele tale de contact? I-am dat insta.

Dar nu am interacționat. Îmi mai dădea emoticon din ala cu foc la pozele în care se vedea ceva piele (ma refer dacă purtam o rochie sau ceva, nu ca puneam semi goala). Am încercat sa vorbesc cu el, dar vorbește sec. Am renunțat așadar. Iar ieri am pus "leg day" la story la sala și a răspuns cu un emoticon foc. Dar când am încercat sa continui discuția, a dispărut.

Nu pricep. Bine. Nici nu prea pot. Nu am avut niciodată o relație. Mereu am refuzat sa ies în oraș cu vreunul sau altul când ma invitau. Eram concentrata pe scoala, dar nici nu-mi plăcea niciunul. Maxim ce am făcut a fost sa sărut un băiat. Atât. Dar când a vrut mai mult l-am respins. Deci sex nu am făcut niciodată și nimic sexual. Dar cu asta mi-ar placea. Îmi venea sa ii și zic, dar mi-am cules demnitatea de pe jos și nu am mai facut-o.
Sunt prin urmare cam novice în toate. Oare si-a dat seama ala ca îl plac asa tare? Ma simt asa prost. Și nici nu știu ce sa fac. Începusem sa ies cu un băiat, dar acum nici nu ma mai atrage. Știu că nu e bine sa fiu asa, dar nu pot controla ce simt. Ce recomandați?

8 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Ce nu înțelegi? Vrea doar sex, nu o relație. Că altfel nu ar fi sec în conversații și ar căuta să te cunoască mai bine, dar e bărbat în toată firea, ocupat dacă mai e și afacerist, normal că nu ar zice nu la o partidă de sex cu o fată ca tine de 19 ani, de aia da emoji cu foc fix la pozele cu piele expusă, e așa greu de înțeles? Dacă vrei și tu și ești atrasă faceți sex, îi poți propune chiar tu, ești majora și poți să faci ce vrei, dar să nu ai pretenții la relatie de durată cu astfel de bărbat, este un om ocupat care are viața lui, poate și familie. Deși dacă ești virgină, poate nu ar fi cea mai înțeleaptă decizie să il lași pe el să fie primul tău bărbat. Încearcă să îți faci un iubit de vârsta ta și să îți începi viața sexuală, apoi poate il cauți pe acest domn, dacă vei mai fi atrasă de el.

| 1onur a răspuns:

Nu fi proastă ști câți pedofili proxeneți racolează fete fără minte și rațiune ca tine? Nu fi naivă că nici nu incer să-mi dau din Timp să fac pe inteligentul cu tine dar văd ca n-ai minte deloc ești naivă ori fără minte de ce i-ai dat datele tele personale unui om de vârsta tatălui tău? Abia ai 19 ani unu la mână iar doi ești încă o minoră o copilă el ca tine a avut la mână o groază el de ce îți faci rău de ce? nu vezi câți pui viața în pericol cu un bărbat în toată firea de varta tatălui tău?

| 1onur a răspuns:

Nu este nimic de nu poți pricepe dacă stai sa gândește ca un om și nu săte prostești în halul ăsta cu un bărbat de varta tatălui tău tu ai idee câți pedofili câți proxeneți racolează zilnic fete minore ca tine? Dece vrei să-ți pui viața în pericol pe mâinile unui astfel de om?

| wildthing a răspuns:

Ce recomand? Recomand ca daca vrei sa-ti pastrezi demnitatea, sa-l eviti pe acest individ...pentru el esti doar un obiect sexual si nimic mai mult.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii dai seama că ăla dacă te contactează vrea doar o tăvăleală și atat

| VoidEternal a răspuns:

Tot ce vrea el, (dacă asta vine cu efort minim) este sa bifeze pe lista "sex cu o fata de 19 ani". Dacă ai o problema cu asta (și ar trebui sa ai), atunci stai departe de el.

| ziustin a răspuns:

Chiar nu stiu ce aveti in cap. In loc sa faci sex cu unul de varsta ta, sa fiti nebuni amandoi si poate se leaga si o relatie stabila etc. Tu vrei sa te dezvirgineze unul de 40 de ani si apoi sa te lase intr-o balta de sperma, neavand din start niciun viitor de relatie.

| Karinush a răspuns:

E normal ca la 19 ani sa te atraga barbatii maturi, dar esti foarte tanara. El sigur nu vrea nimic special cu tine, poate doar sa ti-o puna si atat. Poate o fi insurat, poate are copii. Cauta un baiat de varsta ta.