Sunt multe metode de a daruii cuiva ceva pe care scrie "te iubesc" dar nici una nu va cantarii atat de mult ca un "te iubesc" spun direct persoanei dragi.
In marea majoritate a cazurilor, nu vei fii crezut, pentru ca hartia sau orice altceva ce daruiesti, poate fii scrisa de oricine si poate nu inseamna mai nimic pentru baiat.
Toate fetele asteapta momentul in care i se spune in fata: "te iubesc!" fiind cel mai important moment al relatiei!
Incearca sa-ti iei inima in dintii, pentru ca 100 de hartii pe care ai scris "te iubesc" nu valoreaza nici o ceapa degerata pe langa un tradafir oferit, un sarut si un "te iubesc" softit la urechea iubitei!
Mai reflecteaza despre ceea ce am scris... ca-i pacat sa nu faci gestul asta maret, mai ales daca o iubesti cu toata inima!
Nici o fata nu va rade de cuvintele astea, sunt mult prea importante si prea asteptate ca sa isi bata joc de asa ceva!
Esti in relatie cu ea? Ai petrecut timp cu ea? Te iubesc nu poate fi aruncat asa aiurea. Daca nu esti intr-o relatie cu ea inseamna ca te simti doar atras fizic de ea dat fiind ca poate o cunosti doar fizic. Eu i-am spus iubitei mele primul te iubesc dupa 4 luni de relatie. A venit de la sine, atunci am simtit cu adevarat ca o iubesc.
anonim_4396 întreabă:
InoTkd95 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: