Hey odata ce toti colegii tai au spus ca te inseala este ceva adevarat avand in vedere ca aveti deja 4 ani de cand sunteti impreuna ar trebui sa va cunoasteti destul de bine si tie ar trebui sa iti fie usor sa vezi cand minte :d
Poti sa il intrebi ce s-a intamplat si o sa simti daca te minte...sau poti sa-i spui direct, daca tii la mine spune-mi ce s-a intamplat cu adevarat...tu esti singura care poate decide daca te minte sau nu.succes
Baietii cu diferenta mai mare de varsta voastra. intotdeauna va vor juca pe degete ( pe cele mai mici de varsta lor. adica diferenta mai mare ). Are pe altcineva. Nu trebuie sa numai dormi acum si etc. In viata ai 2 sanse. Daca este la prima abatere. iarta-l, dar verifica-l mereu. Iar daca mai greseste inca o data dai papucii... in viata gresesti. platesti
Se intampla o data, se va intampla mereu.Il ierti acum el se va astepta sa il ierti mereu asa stau lucrurile.Nu te merita, mergi inainte stiu ca e vb de 4 ani dar sunt oameni dupa 20 de ani de casatorie si tot de despart pe motivul asta.Nu cred ca vrei sa ti irosesti viata pentru el.Dca mai trec inca 3 ani si dupa iar il prinzi? Vor fi 7 si tu atunci ce vei face? Iar il vei ierta...Si ciclul se reia la nesfarsit...
Normal ca sa nu-l crezi. daca toata lumea ti-a spus nu ti-a ridicat si tie niciun semn de intrebare?
eu cred ca te inseala demult timp.
nu te merita.
s-a folosit de tine tot timpul.
Iti dai seama "ea la sarutat "ce sa mai zica si el. nu cred ca colegi lui ziceau asta posibil au vazut si ei ce ai vazut tu.