anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.am 20 ani si mi-am inceput viata sexuala.problema este ca atunci cand am inceput preludiul cu prietena mea aveam cat de cat erectie, dar dupa ce ne-am dezbracat a fost flasca.cu mari eforturi am reusit sa o introduc ca era prea moale.noroc ca nu era virgina ca nu aveam nici o sansa.e clar ca problema e la mine doar ca nu inteleg de ce s-a ajuns aici.a fost un moment stanjenitor(dar ar fi putin spus), groaznc! o amintire urata dar acum asta e.S-a mai confruntat cineva cu probleme din astea? ce sa fac ca de acum in colo sa nu mai am parte de astfel de momente. iubita mea nu ma stimuleaza suficient.ma saruta in zona capului adica pe gat si fata si cam atat.nu imi pot explica.stresul are de-a face?

Răspuns Câştigător
| Rob3rt97 a răspuns:

In principal este din cauza stresului, pentru ca nu ai mai trecut prin asa ceva si nu prea stii ce sa faci si asta iti provoaca o stare de discomfort. Incearca sa fii mai increzator, poti face niste munca fizica sau flotari ceva de genul asta, ajuta pentru a construii increderea de sine.

Poti chiar sa ii spui prietenei tale sa se "joace" mai mult cu tine sau tu cu ea (asta in timpul preludiului) si incearca sa te relaxezi.

Si mananca niste telina, vorbesc serios, ajuta la erectie. (nu e gluma ).
Bafta.

3 răspunsuri:
| Kingsley a răspuns:

Pentru ca e prima oara. Dupa in timp (5-10 partide) nu o sa mai ai problema asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Se numeste disfunctie erectilă, si este de la practicarea masturbării in exces, si din cauze pshihice, trebuie sa mergi la un medic urolog sa te ajute el cu tratament adecvat, si nu in ultimul rînd nu te a atras excitat fata aia cu care ai facut sex.

| LoveSleep a răspuns:

Bravo, Cristi.
Ești citit rău.