| LIME04 a întrebat:

Salut, Am 20 de ani, încă sunt Virgin, iar pe mine cuvântul sex mă depășește, nici măcar nu simt nevoia să o fac, știți cumva de la ce să fie?

23 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e nici o rusine sa fii virgin. Fiecare e altfel, lucrurile astea vin in viata noastra la momentul oportun. Probabil n-a sosit momentul inca pentru tine.

Mergi la medicul Androlog / Urolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Vezi ce iti spune.

| annonimaaaa555 a răspuns:

E ok. Nu te pune nimeni sa faci sex. E alegerea ta cand îți începi viața sexuală. Nu e nici o problemă, stai liniștit

| gapb a răspuns:

E o posibilitate sa fii aromantic? Ai mai avut o iubita pana acum sau ai mai vorbit cu fete pana acum, simti vreo atractie fata de ele?

| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa dorintei sexuale poate denota o problema a aparatului tau reproducator.
Ai cumva si probleme psihice, luand medicatie?
Fiindca in situatia aceea poate scade libidoul terbil de mult, lipsind uneori cu desavarsire.

| Sigmaboy32 a răspuns:

De la laba

| Emilian65 a răspuns:

Pentru rezolvarea problemei tale, consulta un medic urolog sau psiholog. Ei îți vor spune cum se rezolva problema ta.

| Konstantinos99 a răspuns:

Poate ca insasi chemarea ta este spre monahism, o viata in care sa slujesti lui Dumnezeu si sa te axezi pe tine sa poti sa iubesti tot ce te inconjoara si este prin insasi dragostea catre creator si creatie.

| RAY a răspuns:

Lipsa hormonului masculin +genetici + îngrășări + mediul înconjurător, poate ești asexual, asta știi doar tu

| wildthing a răspuns:

Nu te atrag fetele? Nu iti vine apa in gura atunci cand vezi o gagica misto?

| StoicAnalysis a răspuns:

Vezi sa nu confuzi faptul ca de fapt iti e frica sa o faci cu nevoia. nu prea exista barbat care sa nu aiba nevoie. Decat daca are probleme hormonale sau erectile.

| Invictusman2025 a răspuns:

Ești asexual, așa te-ai născut.

| LIME04 explică (pentru Violleta2022):

Nu am nici o problemă psihică si nu am luat nici un medicament!

| LIME04 explică (pentru gapb):

Da, am avut iubite si m-am saturat cu ele, dar nu am făcut sex!

| LIME04 explică (pentru Invictusman2025):

Este ceva rău dacă sunt?

| LIME04 explică (pentru RAY):

Și este ceva rău dacă sunt asexual?

| Invictusman2025 a răspuns (pentru LIME04):

Daca nu te supăra sufletește și nu te afectează psihic nu vad sa fie o problema! Trebuie sa ignori tot ce nu te afectează, chiar daca pe unii îi afectează că nu pot fi că restul. Eu de exemplu sunt nervos, mâhnit că nu sunt sociabil. Într-o lume unde aproape toți sunt sociabili eu mă simt ciudat fiind mai tăcut! Deci, pe mine mă afectează că sunt introvertit și nu sunt extrovertit! Pe tine daca nu te afectează trebuie sa ți se rupa de ce spune unul și altul. Cheia este sa te acepti așa cum ești! Sa fii bine cu tine.

| gapb a răspuns (pentru LIME04):

Sfatul meu este sa lasi rusinea de-o parte si sa vorbesti lucrurile astea cu un psiholog, psihiatru, e o problema care trebuie luata in serios si nu trebuie sa fie ignorata, poate ai un blocaj emotional sau ai o problema de sanatate ascunsa, nimeni nu iti poate pune un diagnostic corect pe TPU si mai mult de atat poti fi luat la misto

| RAY a răspuns (pentru LIME04):

Nu,de ce ar fi?

| eliancodrut a răspuns:

Ce zici de intrebarea pe care ti-am pus-o in privat: da sau nu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru LIME04):

Atunci poate fi ceva fiziologic, mergi la un medic Urolog si dupa aceea la un Endrocrinolog, fiindca nu este normal sa nu ai erectii si dorinte sexuale, la varsta asta.

| LIME04 explică (pentru wildthing):

Ba da, dar nu cum o fac câte unii!

| LIME04 explică (pentru Violleta2022):

Endocrinologul cu ce mă poate ajuta in situația asta?

| Violleta2022 a răspuns (pentru LIME04):

Endocrinologul se ocupa cu glandele endocrine si adrenale, din care fac parte si cele "sexuale", masurandu-ti toti hormonii ca sa vada de ce ai un inbalans hormonal si te poate ajuta cu medicatie, sa ajungi un om normal si sanatos.