| skydi a întrebat:

Am 20 de ani si m-am indragostit ca un copil de o domnisoara care la fel are 20. Ea are prieten, dar iata am facut cunostinta la o petrecere.Toata seara stateam in doi. Ei i-a placut de mine.Se intilneste cu el deja un an.Cind am intrebat-o daca il iubeste, ea mi-a zis ca nu vrea sa vorbeasca despre aceasta, atunci eu i-am zis ca nu-l iubeste, si ea a tacut. Ce sa fac? Sa lupt pentru ea?! Nu-mi gasesc locul...Numai la ea ma gindesc...

Răspuns Câştigător
| victoriasss a răspuns:

Faptul ca ea nu a vrut sa vorbeasca despre el dar a tacut inseamna ca diacum nu-l mai iubeste atit demult ca la inceput, deoarece daca l-ar fi iubit ti-ar fi raspuns deodata ca uite il iubesc si vreau sa fiu cu el pentru todeauna.Asa ca eu cred ca ar fi bine sa o intrebi ferm daca ar exista vri-o sansa sa fie cu tine.Mult success.

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca nu ar fi frumos sa strici o relatie, din moment ce e cu el, inseamna ca il iubeste dar poate nu a vrut sa iti zica tie k poate ii place de tine, dar daca e cu el...totusi incearca sa vb cu ea, sa o cunosti mai bine si sa vezi daca ai ceva sanse la ea, bafta.

| liz23 a răspuns:

Daca nu iti gasesti locul... poti vorbi cu ea sa afli ce vrea de fapt...totusi sunt de parere ca nu e bine sa te bagi intr-o relatie. daca te ia in serios. termina actuala relatie si atunci e altceva.

| Linda a răspuns:

Parerea mea ca daca nu sunt casatoriti, poti sa-i spui ca tu ti-ai dori sa fii cu ea. Ea poate alege sa rupa acea relatie si sa fie cu tine, sa nu. Ca dupa mine exista diferenta intre casatoriti si necasatoriti.

| Tessy a răspuns:

Nu este bine sa te bagi peste cineva. Daca cineva s`ar baga in relatia ta ti-ar conveni? Nu cred.
Vorbeste cu ea, sa vezi ce rezolva cu iubitul ei, daca se desparte de el pentru tine... daca nu o va facelaughing poti fi roata de rezervabig grin

| M.J. a răspuns:

Mai bine asteapta ca ea sa fac primul pas daca te place si daca intr-adevar nu il iub pe prietenul ei.mai asteapta, nu strica o relatie

| Eu4EverX a răspuns:

Intreab-o ce simte pntru tine? si daca ar vrea sa aveti o relatiehappy
Tessy ai dreptate nu este bine sa te bagi peste cineva dar daca iubesti o persoana merita sa lupti pentru ea si sa nu iti pierzi speranta!

Succes:*

| Instinkt a răspuns:

Gandeste-te daca tu ai avea prietena si mas baga peste tine frate cu toti barbatii suntem frati de ce sa ne certam pe fete daca sunt mai multe decat noi lasa gasesti tu alta

| MM a răspuns:

Las-o pe ea sa faca primul pas, sa se decida ce vrea. E mai bine asa decat sa ai pe constiinta faptul ca i-ai distrus relatia.
Ce tie nu-ti place.

| afrodita17 a răspuns:

Dupa cate povestesti tu eu sunt de parere ca ea e in cautare de aventuri...nu e corect sa te bagi in viata lor... dar dupa cum pare...ai putea sa incerci.winking

| flower a răspuns:

Eu zic sa o abordezi direct si fara ocolisuri. spune-i ce simti pentru ea si ca vrei sa fi cu ea. daca ai vreo sansa o vei capata imediat... daca nu...mergi mai departe. ocazii se vor mai ivi...winking. good luck

| oanecorleone a răspuns:

Iar ma te bagi peste alt cuplu, iar vii pe aici si plangi ca nu stiu cu cine te-ai certat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In dragoste si in razboi este permis orice! Daca o iubesti si simti ca si ea simte ceva pentru tine, lupta! Este pacat sa renunti la ea fara sa incerci sa o cuceresti.succes!

| Giuly_3112 a răspuns:

Salut!
Scz ca iti zic dar nu cred ca e bine ce faci
Daca tu ai fi avut o prietena si fata asta din intrebarea ta tiar strica relatia dintre voi doi nu cred ca tiar placea crede-ma

| skydi explică:

E corect, nu e frumos sa strici o relatie, dar nu pot uita nici o clipa petrecuta cu ea, si aceasta ma chinuie mult.In seara ceea a stat cu mine, ne-am sarutat, in doi ne simteam excelent, insa prietenul ei cu care se intilneste ea era acasa si nu stia nimic.
P. S Afrodita 17, poate ai dreptate, cauta aventuri...