| CosminDoru a întrebat:

Am 20 de ani si sunt virgin.Tocmai am cunoscut o fata care imi transmite semnale cum ca ar vrea sa facem sex impreuna.Problema este ca nu stiu inca daca imi plac fetele sau baietii.Sau daca sunt bisexual. Ea este foarte atragatoare si ma simt foarte atras de ea insa ma simt atras din pdvd sexual si de un coleg de facultate. Ce ma sfatuiti? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cosmin, lasand la o parte comentariile rautacioase si absurde trebuie sa fii constient de vremurile in care traim!
Nu trebuie sa iti reprimi dragostea/atractia pentru acel baiat doar pentru binecunoscuta "morala" a societatii de astazi!
Asculta-ti inima!
Poti trai o poveste minunata de dragoste atat cu baiatul respectiv cat si cu tipa care vrea sex ( asta suna ciudat...however, sper sa nu vrea doar asta).
Traieste-ti viata fara inhibitii, asculta-ti inima si totul va fi bine!
Bafta! ^_^

12 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Pai daca esti atras de un coleg de facultate care e baiat si de o fata inseamna ca esti bisexual.

| Linda a răspuns:

Sa-ti iei toate examenele la faculate, sa citesti 1 Corinteni din Noul Testament, sa stii care-ti este scopul in viata

| FucktheSystem a răspuns:

Înseamnă că ești bisexual amice. Ce să faci? Sex în 3.

| eurynomus a răspuns:

Iti recomand un psihiatru bun care a mai tratat niste tipi care nu stiua daca sunt sau nu napoleon, mihai vitazu si stefan cel mare

| DUTCH a răspuns:

Poate esti asexuat, in cel mai bun caz bi. anyway, te decizi tu ca esti baiat mare

| mogosan96 a răspuns:

Frate lasa colegu de facultate, nu tio trage in dos ca e dureros. mai bine faci cu o fata pana cei faci mija lata!

| optical a răspuns:

Sfanta Labarolling on the floor

| DreamAutopsy a răspuns:

Ar trebui să faci ce-ți spune inima, dacă o iubești pe acea fată e în regulăwinking
Totuși nu-ți fă griji, așa ești tu, nu e un capăt de lume... Dacă te simți atras și de băieți ești bisexualwinking dar totuși trebuie să te gândești bine la ce faci.
P.S. Eu nu cred că fată s-ar simții bine dacă ar știi că vrei doar sex straight face

| TiesTTo4Pirates a răspuns:

Ma ia o fata si un baiat si f*****i in c*r si vezi care iti place

| radubrasov a răspuns:

Pune-l p-ala sa faca sex cu ea si tu sa te uiti. Sa vezi atunci distractie!

| acadeaxd a răspuns:

Ce sfaturi vrei?! esti gay frate!

| Ciocolataa_1017 a răspuns:

Huăăăăă. mare e grădina domului.