Cum au spus si ceilalti nu ar trebui sa te masturbezi atat de des.Ar fi suficient de 2 ori pe saptamana, sa zicem 3. Daca o ti tot in stilul asta cand vei avea o prietena nu va veti putea bucura de relatii sexuale.Incearca sa nu te mai masturbezi atat de des, si cand iti,, vine,, gaseste altceva de facut.
Nu ar trebui sa te masturbezi atat de des pentru ca o s ate inveti cu asta si cand o sa ajungi langa o fata nu o sa poti sa fc nimic ca nu te stimuleaza. Fa-ti o prietena ca e mai bine. Si nu uita de protectie!
Masturbarea poate fi considerata normala?
Un joc pentru una sau mai multe persoane…
Baietii care se masturbeaza - in ce fel si cat de des?
Masturbarea inseamna "autostimularea sexuala sau stimularea altcuiva, folosind, de obicei, mainile sau degetele". A masturba pe altcineva se obisnuieste, cand faci sex Masturbarea inseamna "autostimularea sexuala sau stimularea altcuiva, folosind, de obicei, mainile sau degetele". A masturba pe altcineva se obisnuieste, cand faci sex - in special inaintea contactului sexual propriu-zis. Masturbarea, pana la orgasm, este adesea parte integranta a asa-zisului preludiu.
Persoanele se masturbeaza pentru ca: (a) este usor; (b) este placut; (c) tu insuti poti controla procesul si poti descoperi ce iti place din punct de vedere sexual; (d) te ajuta sa scapi de tensiune sexuala; si (e) nu ramai insarcinata si nu capeti boli cu transmitere sexuala, daca o faci.
Nu este nici o varsta anume la care baietii si fetele incep sa se masturbeze. Procesul poate aparea la varsta de 6 ani, unele persoane continuand sa se masturbeze toata viata. Masturbarea este foarte intalnita la persoanele tinere, pentru ca este distractiva si nu face rau, dar asta nu inseamna ca trebuie s-o faci.
Baietii se masturbeaza, in mod normal, frecand pielea penisului erect, in sus si in jos, folosindu-si toata mana sau doar cateva degete, astfel incat pielea de pe penis sa stimuleze partea de dedesubt, de la capatui penisului. Nu exista lucruri corecte sau gresite, in privinta frecventei sau a duratei masturbarii. Unele fete si unii baieti se masturbeaza de mai multe ori pe zi, altii o data pe saptamana, o data pe luna sau mai putin. Ceea ce este important este sa te simti confortabil cand o faci.
Am inteles, mersi de raspunsuri. dar problema nu este o prietena, pentru ca imi pot face, ci faptul ca erectia mea este puternica. este normal asta?
Deci nu am probleme? adica, daca o fac doar de 2 ori pe saptamana sau chiar mai putin, este ok? inseamna ca pot?
Bananacantareata87 întreabă: