Esti fraier, daca te insela care era problema?! nu mai gaseai fete?
ca sa nu las o alta impresie: am fost impreuna cu candva 3 ani si nu am reusit sa o fac prima data cu ea pentru ca de fiecare data imi spunea ca nu e pregatita, dupa 2 saptamani ce ne-am despartit s-a dezvirginat cu un fraier si ce?! am aflat, m-am calmat si mi-am continuat viata inj plus daca nu te insela nu aveai niciun dubiu in leg cu asta.
Esti intr-o situatie cam complicata! da-i un mesaj si spune-i ca iti pare rau si ca orice om cand e sub influenta alcoolului face lucruri ce apoi le regreta, spune-i ca a fost prima si ultima data cand ai dat in ea si acum regreti enorm! acum e alegerea ei daca v-a accepta sa va impacati sau nu! sper sa aud de bine :*
La ce că nici unei individe nu îi place să fie bătută ( de un partener bețiv)?
Credeai că te înșală sau ai văzut-o făcând sex în pat cu altul?
Sincer.si eu te-as ura.Insa daca o iubeste trebuie sa astepti si sa lupti pentru ea,sun.o, da-i mesaje frumoase, trimite-i flori.macar incearca.
Mai bine n-o mai cauta.Accepta-i decizia si las-o sa fie linistita. Daca ai lovit-o acum poti fi sigur ca n-ai s-o mai lovesti? Daca aveai anumite suspiciuni in ceea ce-o priveste puteai foarte bine sa pui capat relatiei, dar tu ce-ai facut? Scuza ta ca te-ai imbatat si probabil ca n-ai mai gandit limpede mi se pare copilareasca.Mai intai maturizeza-te.
Dracul te-a pus sa bei atata?! Zi merci ca nu a sunat la 112, si acum erai la zbenga, sau ca nu te-a caftit ea cu sucitorul, in legitima aparare! Daca suspiciunile tale au fost mai presus de sentimente si logica, e clar ca n-o meriti, si a stat mult prea mult cu tine!
Un om de caracter, daca a baut prea mult, isi cerea scuze, o pupa, promitea ca nu mai face si se culca imediat, dupa ce facea dus!
Tie ti-ar fi placut sa fi batut pe baza unei presupuneri? Ceea ce ai facut este foarte urat,iar bautura nu este o scuza.Ce-ar fi la orice presupunere sa vezi oameni batandu-se pe strada? Din punctul meu de vedere las-o cateva zile sa se linisteasca,si dupa aceea daca esti sigur ca o vrei,te astepta o perioada in care ai nevoie de multa rabdare.O cauti, ii trimiti flori, dai mesaje.ce sti tu ca i-ar provoca macar un zambet. Poti incerca dar rezultatul care il vrei tu nu este garantat.Fie te va ierta...fie isi va vedea de viata ei.
Off...hai sa-ti zic ceva.1 pe femei le doare mai rau vorba decat palma! 2. are pe altu si sa iti zic si dc. in 4 ani tu n-ai vrut sa te culci cu altele?
Credeai? sau ai prins-o? una e sa crezi si una e sa te convingi ca asa a facut . oricum daca nu te iubea nu statea cu tine si nu se muta cu tine.ce ai facut tuh e grav.in loku taw l radio mas cere scuze sau undeva unde e lume multa sa ii dovedesti ca o iubesti.nu cu niste amarate de florii
Ce fata desteapta! Bravo ei!
Dar totusi daca o iubesti insista...mesaje, telefoane, vizite, flori, bomboane...
Din fericire, prostia se plateste. Si se va lasa convinsa sa va impacati doar daca e proasta. Alcoolul este doar o scuza pentru instinctele animale pe care unii le au si nu stiu sa le controleze. Nu exista "din cauza bauturii am...", da' dracu' te-a pus sa bei? Partea proasta este, ca noi oamenii am fost dotati de "gandire", care e mare minune...dar nu o folosim nici macar 20%.
Datoria ta este sa incerci macar sa-ti ceri iertare, puncteaza mai intai pe asta, dupa care pe o eventuala reluare a relatiei.
O femeie nu merita sa fie batuta pentru nimic in lume,tu omule! Chiar daca te-ar fi inselat, te-ai fi desparit de ea si atat. Pune-te in situatia ei si abia apoi vi sa ne intrebi ce sa faci, daca mai poti face ceva!
AlexEjmecheru întreabă: