Iti faci prea multe probleme...
Faptul ca esti inca virgina nu inseamna ca esti urata si grasa iar faptul ca baiatul respectiv te-a atins nu inseamna ca asta te face curva si nici faptul ca faci sex nu te face curva, cat timp o faci cu cineva care te iubeste si pe care il iubesti...nu cu 100.Nu are de ce sa iti fie rusine sau sa te simti "murdara" sexul e un lucru normal care se intampla, nu mai e de multa vreme un subiect atat de taboo.Si eu mi-am inceput viata sexuala la 20 de ani, din acelasi considerent nu voiam sa isi bata nimeni joc dar dupa ce am intalnit pesoana potrivita a venit de la sine.Probabil cand vei fi cu persoana potrivita se va intampla, incearca sa-ti construiesti o relatie si lasa lucrurile sa decurga natural, nu mai fi atat de drastica...pana la urma ca sa fim sinceri sunt cam rai barbati care mai apreciaza faptul ca esti sau nu virgina la nunta. In plus nu-ti garanteaza nimeni ca dupa nunta vei ramane pentru toata viata cu persoana respectiva.Incearca sa discuti cu cineva, daca nu cu un psiholog, cu mama sau o prietena, te va ajuta.
Take care!(^_^)
Nu e de mare ajutor să lovești în cineva care e căzut. Dacă eu sau tu am avea suta de kg cît loc de "gîndire pozitivă" ar mai fi? Se știe că,, bursa sexului" e nemiloasă. Poți fi ținut constant la index pentru toate motivele posibile.
Nostim ar fi să sugerezi cuiva cît de cît o soluție, cum au făcut cîțiva aici. Nu să-l iei la rost pentru că întreabă. De exemplu, dacă cineva e serios îngrijorat de un lucru din viața lui, nu înseamnă că trebuie să îl trimiți la psiholog. În plus, e normal ca un tânăr să aibă mai multe ezitări care poate la un matur nu ar mai fi normale.
anonim_4396 întreabă: