| jagbetinte a întrebat:

Am 22 ani si o problema care se inradacineaza tot mai mult. Sunt un tip vorbaret, si ca sa las modestia putin la o parte, sunt destul de atragator, dar am o problema care nu ma lasa in pace. Nu sunt deloc multumit de dimensiunea penisului meu, si asta ma incurca de tot in relatia cu fetele. Daca conteaza, penisul are aproape 14 cm in erectie, ceea ce mi se pare putin. Am avut relatii sexuale cu o singura fata care imi era iubita, si respectiva nu s-a plans de dimensiune ( poate din politete). Problema grava e ca, desi sunt multe fete care "ma vor", complexul asta nu ma lasa deloc sa flirtez cu ele. Chiar si cand sunt in club, nu am curaj nici macar sa dansez cu ele, caci ma gandesc ba ca nu stiu sa dansez cu ele, ba ca daca se ajunge la unul din noi acasa, sunt preocupat de dimensiune, si chestiile astea imi afecteaza destul de mult viata. Ce-ar trebuie sa fac? E ingrijoratoare partea cu "barbatia" mea?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar trebui sa te duci la psiholog. Dimensiunea ta este perfect normala si poti satisface orice femeie, asa cum poti dezamagi orice femeie daca nu te pricepi. Asadar, complexul tau este inutil.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pune mana pe cateva carti despre relatii si sex, fi curat, manichiura impecabila, fi manierat, sa nu iti miroasa gura sau sosetele si subtiorile, invata arta mangaierilor si preludiul ca lumea, fara graba, discuta cu ea in timp ce o mangai si saruti, intreab-o daca e bine, poti incerca si un sex oral, si apoi, cand e uda deja, o poti intreba daca poti sa intri.
Daca respecti toate astea si nu esti ciudat sau nu razi ca magarul, ai sanse mari!
Success!

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Tu ai niste complexe copilaresi si nu faci decat sa ratezi ocazii care le ai doar in tinerete.
Acum depinde si ce vorbesti.
Daca vorbesti mult si prost si fara pic de carisma sau anumite joculete/provocari devi doar plictisitor.
Acum iti zic ca stai ok cu lungimea, nu ai de ce sa-ti faci griji!
Daca o sa ai noroc doar de "galeti sparte" e posibil sa se si planga!

| sofisis a răspuns:

Macar e groasa?
Ideea e ca, de cele mai multe ori grosimea e mult mai importanta. Si daca nu e grosime, sa fie miscari inteligentewinking
O ai medie sa stii. 14-16 e media in Romania. big grin
Oricum, daca ai putina tehnica, putina vrajeala si atitudine, penisul deja conteaza prea putin.
Daca esti capabil sa o iei si sa o intorci ca pe o clatita si sa o pui sa stea cum vrei tu si dai in ea cu forta si pasiune, nici nu o sa stie ce-a lovit-o.
Daca in schimb te dezbraci pe intuneric si iti ceri scuze pentru ce ai in pantaloni inca inainte sa va dezbracati...e dezastru, oricat de bun ai fi totusi in pat.
Pe scurt: tehnica, atitudine si grija.

| Pool77 a răspuns:

Lipsa de incredere? Cu siguranta.
Crede-ma, nu e baros dar e ok.
Bine, acum depinde si de genetica fetei, daca genetic deja e larga, intr-adevar cam dai in gol, dar asta nu e problema ta nici problema ei.
Depinde si ce fata agati, sunt doua tipuri.
Unele au orgasm doar afara, dandu-le limbi.
Altele au orgasm doar inauntru, cand dai in ele ca buldozerul.
Crede-ma, e mult mai jenant daca te tine 2-3 minute si s-o ai de 18-19.
Oricum, sa ne gandim logic, ai si degete...
O termini cu degetele daca e, dupa te termini si tu si aia e, nu e confortabil, dar e si asta o modalitate.

| Mădăd26 a răspuns:

Buna,ce pot sa spun este ca iti faci viata complicata degeaba, atata timp cat fetele sunt atrase de tine, esti o companie placuta, stii sa te comporti, nu este nici-o problema. Degeaba ai un "instrument" de 18 cm daca nu ai fi in stare sa atragi nici-o fata sau sa o faci sa se simta bine. Placerea consta mult in ceea ce oferi tu cu adevarat nu in dimensiuni.