Tu gresesti ca iti faci multe probleme fara sa le ai inca.Pai in primul rand iti trebuie o iubita.In Romania inca se mai obisnuieste ca persoana care invita, sa plateasca ea consumatia.Eu ca femeie, nu am acceptat niciodata ca altcineva(nici chiar fostul sot, cand eram impreuna) sa imi plateasca consumatia si din cauza asta toti care ieseau cu mine se simteau stanjeniti, daca nu chiar prost. Dar de fiecare data cand am invitat, eu am platit.Credeam atunci ca sunt o ciudata incapatanata dar uite ca odata venita in Occident, am ajuns tocmai acolo unde s-a inventat ideea "platim nemteste"(adica fiecare isi plateste consumatia, indiferent din partea cui vine invitatia). Sfatul meu este sa cauti o fata care are si ea o situatie cat de cat apropiata, numai cei ce se confrunta cu probleme financiare stiu despre ce e vorba si ce implica asta.Mult succes!
In general plateste baiatul consumatia, e ceva de bun simt, dar daca ai o situatie financiara mai grea vorbesti cu ea si ii explici, atunci fiecare va plati ce a consumat, e cel mai corect.