| aztec123 a întrebat:

Am 23 ani. Am cunoscut o fata acum 1 an si ceva si m-am indragostit rau de ea.Este cu un an mai mare oricum nu prea conteaza. Este deosebita. In martie i-am daruit flori si niste ciocolata, am profitat ca era si 8 martie. Am invitat-o si la ziua mea, a venit si m-am bucurat foarte mult. De aproape un an de zile ma tot framant pentru ca ma gandesc mereu la ea. Este ceva incredibil. O iubesc mai mult decat orice.As lasa orice in momentul asta sa plec cu ea oriunde.Imi mai reactioneaza la povesti pe Instagram si eu ei dar cam atat.Ea a avut un prieten care a stat 4 ani de zile.A vrut sa faca si nunta cu el dar s-au despartit.Acum o luna de zile din ce cred eu a vrut sa se impace cu el cred pentru ca a pus pe Instagram o poveste cu ei 2 la mare dar mie mi -a blocat povestea sa nu o vad.Ea acum nu mai vorbeste cu el. L-a scos de pe Instagram de pe tot.Eu acum nu stiu de ce mi-a blocat povestea. Toti prietenii imi spun sa vb deschis cu ea si sa ii spun tot ce simt dar eu cred ca ea stie din gesturile pe care le-am facut cu ea.Si problema e ca nu o sa se schimbe nimic daca o sa ii spun.Tot o iubesc si o voi iubi mereu.Nu pot vedea alta fata, daca vad alta fata o vad pe ea.O iubesc enorm.

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ii spui degeaba, se vede ca nu te place si e evident ca si-a dat seama, ar fi proasta sa nu. laughing))

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Părerea mea este ca ea nu te place dar nu vrea sa ti o spună direct ca sa nu suferi, asa ca indirect prin faptul ca te blochează, trebuie sa ti dea de inteles ca nu esti de nasul ei, ea caută altceva, si daca o sa o intrebi trebuie sa fi pregatit sa accepti refuzul ei ca asa va fi.

| Violleta2022 a răspuns:

Vorbeste-i dechis si spune-i ce simti pentru ea.
lasa povestea ei cu fostul, ca asta nu ar trebui sa te intereseze si nici sa faci un caz din ea.
Doar declara-i fetei dragostea, mai repede, ca trece vara si ti-o sufla altul!

| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil ca ea sa simta, sau sa presupuna ca manifesti anumite sentimente fata de ea, dar nu poate fi sigura daca este asa sau nu fara ca tu sa-i spui in mod direct ce simti in mod efectiv fata de ea. Una este sa presupui si cu totul altceva sa stii precis, concret. Cu putin curaj ai putea deveni un om... fericit. Sau mai stii... Incearca. Bafta!

| mihai69 a răspuns:

Până nu vorbești clar și deschis cu ea, nu poți fi sigur că ea interpretează corect gesturile tale.

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu vorbești cu ea nu vei rezolva nimic.

| sofisis a răspuns:

Pune mana si vorbeste cu ea pana nu se desteapta vreun altul inaintea ta

| Plato a răspuns:

Ideea e idee si concretul e concret.
Du-te si fa ceva cert, nu doar sugestii si semne. Vorbeste, ca de aia ai grai. Zi-i exact ce vrei.

| Emma30555 a răspuns:

Problema e ca nu ai avut niciodată destul curaj, și poate ca nu i place chestia asta la tine, dacă a intuit ce simți pentru ea. Normal era sa încerci ceva, nu sa stai cu gândul, înseamnă că asta a fost alegerea ta și nu o iubești, doar crezi asta, nu o cunoști destul, în plus dacă o iubeai pana acum se întâmpla ceva, mai degrabă e o admirație

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate gesturile care ii le-ai facut nu inseamna nimic pentru ea. Nu ai ce sa-i mai faci deoarece te vede ca un pãmpãlau, Dacã ar fi fost o grasã urâta tot asa te-ai fi comportat cu ea?
Gaseste-ti o tipa de care nu esti disperat dupã ea si putin mai mica ca tine.

| Antopuff a răspuns:

Si daca ea stie sau si-a dat seama ce? Vrei să vină ea la tine sa iti ceara sa iesiti? Nu inteleg ce asteptilaughing