Hai sa o luam pe alta parte, ce iti place sa faci, la ce te pricepi cel mai bine?
Eu am 30 de ani si deocamdata n-am serviciu, nu mi-am gasit de vreo 2 ani, mama... la varsta ei e tafnoasa si se supara pe mine pentru toate tampeniile.
Merita sa traim, te cred ca nu e la misto postarea, dar chiar merita sa traiesti, chiar daca traiesti doar pentru tine.
Da merita sa traiesti,oricine merita sa traiasca,oricat de greu pare, trebuie sa te gandesti ca este o etapa din viata ta care va trece dar va fi o lectie.
Incepe prin a citi despre:pozitivism, recunostinta si atingerea obiectivelor.
Creaza-ti niste obiective, teluri si centreaza-te sa le implinesti, de la cel mai esential la cel mai putin esential dar la fel de important.
Cred ca primul dintre aceste teluri, ar fi:un serviciu.Creazati un CV cat mai complet(vezi modele pe net) si anexeaza-i o scrisoare de intentie.Iesi pe strada si depune-le peste tot unde crezi de cuviinta, creaza-ti cont pe diferite site-uri cu oferte de munca, inscriete la cat mai multe.La momentul interviului,pregateste-te sufleteste,iar cand vei obrine job-ul da dovada de responsabilitate,abilitate,punctualitate,competenta,etc.
Apoi iesi,distreaza-te, cunoaste lume prin diferite forme de socializare iar cu timpul cu siguranta ca vei gasi o persoana care te va iubi.
Trebuie sa ai ambitie, vointa si perseverenta(!).Fa lucruri care sa te motiveze, lamentarea un ajuta ci doar lupta pentru ceea ce-ti doresti.Tu esti singurul in masura sa iti schimbi destinul si sa te faci iubit, apreciat si respectat.Trebuie doar sa vrei, sa perseverezi si sa un alegi calea usoara.Succes!
Si eu am momentele mele in care sunt foarte suparata.dar mereu am gandit asa "Viata asta ne-a fost data sa o traim pentru ca suntem suficienti de puternici sa o facem". Fi fericit in primul rand ca esti sanatos,iar cu calm si rabdare o sa le rezolvi pe toate la timpul lor. Servici poti gasi daca cauti, Banii vin o data cu serviciul, iar de iubit eu zic ca cel mai important este sa te iubesti tu pe tine... dragostea nu vine cand batem din palme, vine cand bate ea din palme; iar in ultimul rand indiferent de probleme tale cu mama ta, nu este adevarat ca nu te iubeste.Sunt unele mame care nu arata afectiune si sunt foarte dure..probabil pentru ca vor ca copii lor sa fie puternici...demonstreaza-i ca poti faace mai mult! sigur poti! Bafta
Bun venit in Romania! Toti tinerii o duc greu, mai ales de cand a dat criza peste noi. Nu mai dramatiza, ca nu esti singurul in situatia asta.
O singura viata ai, buna rea e numai una, daca renunti la ea e ultima ta sansa la viata, asa ca anima-te si incearca in continuare sa razbati, va iesii soarele si pe strada ta candva
Da, merită să trăieşti! Trebuie să te linişteşti şi să renunţi la gândurile negative pentru că nu îţi fac bine.
Îţi este greu în acest moment, dar trebuie să fii puternic şi să treci peste obstacolele care îţi apar în drum.
Dacă vrei să discuţi cu cineva şi să îţi deschizi inima, poţi să îmi trimiţi un mesaj privat, iar eu o să îţi răspund.
Fi barbat! Esti sanatos, traiesti. Altii ar da orice sa fie in locul tau, macar cateva secunde. Lasa-i pe altii sa spuna ce vor, pana la urma e viata ta. Traieste-o asa cum vrei!
Zii merci că nu ai nu știu ce boală, cum au alții săracii de-i văd pe la TV, de ți se rupe inima. Oare ei mai au motive să trăiască? Da, chiar dacă ei nu au norocul tău de a fii un om sănătos.
Mă rog...asta era așa ca o paranteză.
Ai abia 25 de ani, omule.
Viața merită trăită pentru că alta nu mai ai, plus că tu ești singurul tău stăpân, totul depinde de tine!
Gândește pozitiv și nu te lăsa bătut niciodată!