| Alexandru657 a întrebat:

Salut! Am 25 de ani și sora unei prietene foarte bune are 18. Ar avea motive amica mea care are 26 să se supere pe mine dacă aș încerca să mă combin cu sora ei? Aici mă refer la diferența de vârstă, pentru in rest ne știm bine și sigur are o părere bună despre mine. Dacă există și alte aspecte care îmi scapă, va rog să mă luminați!

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Cand "te superi pe cineva" o faci pentru ca acel cineva a jignit Ego-ul tau, adica nu s-a comportat conform asteptarilor Tale - si nu poti sa stii ce are amica ta in cap, poate vrea sa fie mai mult decat amica si se supara din start. Sau poate fi pur si simplu invidioasa pe sora ei pentru ca in general i se acorda mai multa atentie. Pot fi o multime de alte motive in capul ei, in afara de unicul motiv imaginat de tine

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu te combini cu amica ta, mai ales ca va intelegeti bine si sunteti de varste apropiate?
De ce te dai taman la surioara ei cea mai mica, unde este diferenta de 7 ani?

| Kufu95 a răspuns:

Este alegerea ta, dacă nu acceptă asta înseamnă că este geloasă, dacă ar fi fost minoră ar fi fost o problemă, dar aşa nu.

| Rizztheseballs6969 a răspuns:

De ce s ar supara? alegerea ta si a ei daca vreti sa va combinati si exista relatii cu barbati mai in varsta si fete mai tinere asa ca n are nimic, sper ca te-am luminat