Salut.
Vad ca ai 28 de ani,la varsta asta trebuia sa ai ceva experienta cand vine vorba de femei.
Nu degeaba se zice ca femeia e facuta din a noua costa de drac sau ca e ochiul dracului...
Din cate observ eu,ai fost prea cuminte cu ea.
Ea in loc sa aprecieze asta,a profitat de acesta ocazie si te-a cam jucat pe degete.
Constientizezi si tu asta, dar inima iti spune altceva, stiu cum e.
Prin gesturile si atitudinea ta, nu faci decat sa te injosesti in fata ei, o mai cereai si in casatorie.
Pentru ce? Sa divortezi dupa 2 ani?
Eu zic sa te trezesti la relitate si sa nu te mai lasi controlat de sentimente,iti faci rau singur fara sa vrei.
Priveste totusi partea buna,nu ai apucat sa te casatoresti cu ea si mai ales sa ai un copil cu ea,chiar nu merita.
Eu zic sa-ti cauti alta prietena si sa nu mai ai incredere in ea, nu merita, poate doar o flegma intre ochi si cateva vorbe care o reprezinta.
Acum faci ce vrei, e alegerea ta, dar sa nu regreti mai tarziu.
Succes!
Fata asta nu e potrivita pentru tine, te impaci cu ea si dupa un timp te parasete din nou, sincer nu stiu cum mai poti avea incredere in ea
Nu cred ca ar trebui sa mai ai incredere in ea, daca spui ca s-a schimbat, ca a vrut sa va despartiti...De ce pari disperat? Fetelor nu le plac baietii disperati.Cred ca vei gasi pe cineva care chiar te merita si cu care va fi iubire reciproca. Sfatul meu este cel de a nu fi iar cu ea, de a nu mai fi pe viitor atat de disperat dupa o fata si de a incerca sa gasesti o fata mai presus de ea. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
"Ti-ai ratat sansa! M-am umilit in fata ta pentru ca am crezut ca meriti si tie nu ti-a pasat. Acum vrei sa reluam de unde am lasat dar nu mai pot avea incredere in tine. Cand te privesc nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca m-ai lasat pentru tatae ala desi te iubeam enorm. Acum spui ca te-ai despartit de el, desi nu sunt convins ca asa e, dar eu nu sunt plasa de siguranta a nimanui. Sa ai o viata frumoasa" asa sa-i spui
Daca vrei, poti sa-i mai bagi si un "zdreanta naibii"
Salut
Oamenii se pot schimba foarte usor.
Ea poate s-a lasat influentata si de parinti, poate ca nici nu va potriveati, asa ca s-a schimbat, si si-a schimbat stilul de viata poate pentru a te uita, poate pentru ca asta isi doreste.
Si asta e problema ta, parola de la telefon? Inseamna certurile au provenit din excese de gelozie si posesivitate, si de aceea nu a tinut.
Daca iubesti o persoana, ai incredere in ea, nu incerci sa-i controlezi fiecare aspect al vietii.
Salut! In primul rand parola a aparut pe telefon dupa ce ne-am certat...am ipmlorat-o sa`mi spuna daca are pe altu ca nu e nici-o rusine, nu mai simte si gata, asta e viata, mai ales ca nu aveam copii si alte legaturi.a refuzat sa recunoasca ca o prietena de a ei statuse cu tipu ala (de aia era prietena cu ea sa afle de la ea mai multe) si ele ziceau ca e varu ei! nu stiu cum sa fac sa rup de ea! ca se poarta ca dracu, incepe sa injure si sa se oftice din orice la telefon!
Ceau, dragule.
Tu ti-ai ratat sansa cu fata curata si buna care era.
Ea era perfect pregatita sa-si faca o viata cu tine.
Cand ea a vrut sa faceti o familie, nu ai vrut. Ai dat-o pe diverse : bani, parinti, etc.
Cu alte cuvinte : nu doresc sa fac copii cu tine acum, pentru ca nu-s sigur pe mine.
Ok. dar ai cam dezamagit-o, pentru ca te-a vazut imatur si nepregatit.
In timp, ea a evoluat, fara sa mai conteze pe tine ca pe barbatul din viata ei. Nu mai prezentai incredere.
Si sa stii : gestul tau disperat nu i-a dat nici 5 grame de speranta in tine.
Nu-i mai pune eticheta de pitipoanca, si nu o judeca cu cine discuta. Fata isi cauta drumul in viata, si eu asa banuiesc ca este rupta in 2 : ce face : cu tine ( asa slab cum te-a vazut, dar te iubeste) sau fara tine ( cu alti barbati puternici, dar pe care nu ii iubeste)
Nu vreau sa spun ca doar tu esti vinovat. Doar ca, nu v-ati sincronizat in timp, si ca tu, esti mult prea centrat pe tine : nu vezi bine ce-i cu omul pe care zici ca-l iubesti.
Te-am tzucat, si sa stii : iubire inseamna cand faci pe cel de langa tine sa infloreasca, nu sa se usuce pentru binele tau.
Recunosc ca am avut o sansa mare sa fiu cu ea cand era curata! Dar atunci ma framanta faptul ca mama ei cand ma intalneam cu ea nu-mi raspundea la salut! primna data cand am fost la ei in casa dupa 2 ani (i strigam ca stateam in fata casei ca un caine) a intrat taicasu si a zis ca la el in casa nu are ce cauta niciun baiat pana nu se casatoreste! eu le vedeam probleme atunci, parintii mei au iubit`o ca pe fata lor, o suna sa o interbe ce sa-i faca de mancare! ca statea la noi, pana am luat apartament! dupa ultima cearta in care ea nu am sunat deloc sa spuna ca i este greu si nu mai poate fara mine, la 3 sapt ava tupeul nesimtit sa vorbeasca de ala! ca e de treaba! si bla bla ca eu sunt agitat..asta e viata.sincer imi este si rusine de mine! Om mare si degeaba! palngeam in telefon si o imploram sa nu inchida sa`mi spuna cu ce am gresit sa nu mai patesc alta data! si zicea ca am distrus-o! acum imi cere sa o impresionez sa o fac sa rada, fericita!
Cuvantul ipocrizie chiar nu iti spune nimic?!
Nu te lua dupa Stelutza, e fata, evident ca-i tine partea.
Asta in necunostinta de cauza si fara sa cunoasca situatia in profunzime!
Eu in lcoul tau,nu as mai avea incredere in ea! Asa sunt unele persoane,se simt prea iubite,rasfatate,si "isi fac de cap",vorba aia: sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc! Ar fi mai bine sa o lasi sa-si faca viata cu, cine vrea ea, dar nu cu tine! Poate sa te insele si alta data, spune; lasa ca ma iarta si fac ce fac tot la el ma intorc! Las-o! Incearca sa nu mai pui la suflet orice, ca o sa suferi!
Ba,ce dracu aveti cu toate pi7dele astea ce va afc le dati o... si se satua ce dracu ma vere poate ca u stai cu ea pentru ca vr sa fii iubit inteleg asta dar sa stai dupa cura aleia e stupid.Deja stiu ce face, sta cu tine ca stie ca de la tine capata sex si sta cu bosorogul ala ca stie ca de la ea capata bani adica va tine sub lesa.Eu zic sa fi indiferent si daca pleaca ii zici:,, Drum bun, cale batuta''. PS:Faza cu pi7dele nu se valideaza la toate am zis in cazu lui sper ca nu vam jignit
Ba,ce dracu aveti cu toate pi7dele astea ce va fac le dati o... si se satura ce dracu ma vere poate ca u stai cu ea pentru ca vr sa fii iubit inteleg asta dar sa stai dupa cura aleia e stupid.Deja stiu ce face, sta cu tine ca stie ca de la tine capata sex si sta cu bosorogul ala ca stie ca de la ea capata bani adica va tine sub lesa.Eu zic sa fi indiferent si daca pleaca ii zici:,, Drum bun, cale batuta''. PS:Faza cu pi7dele nu se valideaza la toate am zis in cazu lui sper ca nu vam jignit
Salut nu am atatia ani dar un sfat mic am pentru tine incearca un timp sa nu-i dai importanta, daca ea incepe sa se aproprie mai mult de tine inseamna ca a terminat-o cu alt tip. Daca nu inseamna ca mai tine legatura cu el si sa nu pui prea multa iubire in relatie pana nu-ti dai seama eu am doar 15 ani nu stiu cum e la tine dar asa mi s-a intamplat si mie... mult noroc bft
KatiMe27 întreabă: