Mai iesi si tu un lume si cauta o fata, sau esti timid?
Totusi, la 28 de ani sa fii virgin e cam tarziu
N-as vrea sa intrerup brutal relatia sentimentala dintre tine si tine, dar incearca si cu femei. poate ca o sa-ti placa.
In loc sa dati niste raspunsuri folositoare, voi dati niste raspunsuri la misto. Ce sa fac. au patruns si taranii cocalari pe TPU.ro! Nu mai stati aici pe TPU.ro, mergeti la Taraf tv ca poate mai vedeti niste "printzese" sau niste "baieti shuckari" sau pe Acasa poate apare idolul vostru d. p. d. v cultural si social, Nikita.
Si referitor la intrebarea ta acum, eu spun ca este normal... fiecare face ce vrea...
Nu inteleg cum niste raspunsuri cu un limbaj licentios nu sunt vazute si de Expertii TPU sau de admin...
Pacat, site-ul asta isi pierde pe zi ce trece din calitate din cauza unor anumiti indivizi...
O zi buna!
Daniel.
K esti virgin la 28 de ani nu este normal...si k te masturbezi de 2-3 ori pe zi este si mai anormal...
devi dependent omule. din ce in ce o s-o faci mai des si o sa existe schimbari in sistemul tau hormonal...
dar totusi sunt curioasa dc esti virgin la varsta asta?
alti sunt plictisiti de sex
Nu este deloc normal! Unu la mana ca pana la varsta asta nu ti-ai inceput viata sexuala, am prieteni care la 19 ani s`au insurat pentru ca iubita lor ramasese insarcinata, iar tu inca esti virgin la 28 de ani. Chiar in halu` asta arati? Si doi la mana sa te masturbezi de atatea ori pe zi, nu sunt adeptu masturbarii chiar daca ar fi sa o faci odata la 2 saptamani ...nu mai bine faci sex? gaseste`ti o prietena, o fata pe care sa o placi .insa esti sigur ca te atrag fetele? nu mi`o lua in nume de rau dar nu este chiar deloc normal...
Ba, fa-i rost de niste bani, si du-te la curv*, daca nu le ai cu fetele, macar scapa odata de virginitate...
App, stiu un caz cu un "barbat" care a fost virgin pana la 35 de ani
La 28 de ani virgin? nu este normal ca sunt alti de 18 ani saturati de p**** (intelegi tu)si tu...
Dar nu inteleg de ce mai esti virgin?
Sau vrei sa mori virgin?
Cam complicat. dar daca ai ajuns la 3 ori pe zi... ce faci stai cu ea in mana?...toata ziua.doamnevezi ca s-a inventat centura, este pentru toti.
De ce nu incerci sa vinzi virginitatea pe internet...ar fi o afacere buna:.mai ales ca ai 28 de ani. uhh
Vor astia sa toarne partea a II-a din 40 years old virgin si trebuie sa fie cat mai real personajul din rolul principal? Altfel nu-mi explic... din atatea femei cate sunt in tara asta n-ai dus si tu in pat, parc, pe lac, in cort etc macar 1? Daca nu vezi ca sunt fetele care au motto-ul "daca dragoste nu e facem pe lovele".
Ba fratilor v-ati gandit la cv? poate ca nu vrea nicio femeie sa faca nimic cu el
) bha esti nebun de legat, cat am ras pe faza asta , sper ca nu e adevarat ...virgin,laba.