Sal, peste o luna fac 20 de ani si sunt virgin de asemenea, la mine mai inteleg, dar la tine man, chiar nu pot sa inteleg cum ai rezistat atata? numai gandul ca ink 8 ani sa raman tot la fel, ma omoara.in privintza masturbarii pot sa zic ca te inteleg, si eu ma masturbez destul d des, dar nici chiar d 3 ori p zi, de cateva ori p saptamana... a fost o perioada cand ma masturbam o data p zi, dar incet incet am inceput sa ma abtzin
Acum treaba e ca fiecare are ritmul lui de dezvoltare, poate esti o fire mai timida, nesociabila. in orice caz ar trebui sa incerci sa te abtii de la 'placerea' ta de zi cu zi si sa incerci sa mai conversezi cu fetele. nu asculta sfatul celorlalti de ati cauta o pitipoanca de aia pe centura ca nu se merita sa o faci doar ca sa nu mai fi virgin. Iti spun eu ca cand vei gasi fata potrivita nu va fi nici o problema.
Ma iti dai seama ca nu e normal la virsa asta... sa nu ai dat la buci... si da e normal sa te masturbezi esti baiat nu ca daca erai femeie faceai altceva
Fanele nu lua in seama ce debiteaza toti oligofrenii. Este ceva normal sa te masturbezi, mai ales ca nu ai avut contact sexual. Dupa ce vei incepe sa o faci nu vei mai simti nevoia de masturb. Si in privinta faptului ca ai 28 de ani si esti inca virgin eu sunt de parere ca trebuie sa fi optimist si vei gasi o fata cu care sa iti incepi viata sexuala. Trebuie sa fii increzator.
Ba fratilor v-ati gandit la cv? poate ca nu vrea nicio femeie sa faca nimic cu el
) bha esti nebun de legat, cat am ras pe faza asta , sper ca nu e adevarat ...virgin,laba.
Esti nebun la cap?) cei cu tine 28 de ani stii sa vb cu fetele macar? s-au ai avut macar sansa sa faci ceva?
Bananacantareata87 întreabă: