În primul rând trebuie să ai încredere în tine, să ții ceva mai mult cu tine.
1. Ca să-ți faci o prietenă, trebuie să-ți găsești o fată care-ți place. Dacă vei căuta disperat o prietenă, o să realizezi că pierzi vremea degeaba pentru că nu vei ști cum să o abordezi... Așa, dacă apare pur și simplu, dintr-un context în care te afli și tu, te poți lega de contextul respectiv, de alte detalii, etc...
2. Fii mai sociabil în felul tău! Eu, de exemplu, am un blog și am dezvoltat un radio cu circuit închis în liceu, am început să fac poze pe la majorate și am devenit destul de cunoscut. Dar tu poți face orice altceva... Nimeni nu te oprește atâta timp cât poți arăta cine ești fără să rănești pe cineva. Apoi, dacă vrei să devii mai sociabil, trebuie să „te expui", adică să nu mai stai pur și simplu de frică că „sunt timid și dacă mă implic în ceva o să râdă lumea de mine" pentru că nu rezolvi nimic. Dacă acel lucru are un impact mai puternic asupra ta, o să te convingă să te autodepășești și te poate aduce la ce ți-am zis în punctul 1.
3. Fii îngrijit. Nici prea-prea, nici foarte-foarte. Nu te da pe niciun stil vestimentar (cocalar/rocker/rapper/reggae) pentru că poți devia în penibil uneori. Trebuie doar să fii îngrijit, să știi cum să-ți organizezi vestimentația încât să nu arate ciudat (o oglindă te ajută).
Baftă. (și orice alt sfat ai nevoie, poți lăsa mai multe detalii pe privat)
Nu e vb de cum arati ci de cum gandesti. Daca asa estu tu nu prea ai cum sa te schimbi.Devii un fals care mai devreme sau mai tarziu o sa iasa la iveala.
Nu trebuie sa fii cumva anume.Fiecare fata prefera alt gen de baiat, iar tu nu ai cum sa le multumesti pe toate.
Incerca sa fii sigur pe tine, matur si comunicativ.
In primul rand trebuie sa stii cum sa poti o conversatie cu o fata, nu sa te blochezi si sa nu mai stii ce sa spui.
Lasa timiditatea ca nu et ajuta la nimic! Asa nu vei cuceri prea multe fete! Fetelor le plac baietii "tupeisti" si hotarati.
Nu stiu ce imbracaminte iti place tie.
http://i702.photobucket.com/albums/ww30/theurbangent/2f2ed8de.jpg,ai putea sa incerci o preche de blugi, o pereche de tenisi albi, o camasa sau un tricou:)
Iar la frizura,
http://www.styleandthecity.ro/......g,eventual putin mai scurt acolo sus.
Nu trebuie sa intrebi pe cineva cum sa fii! Fii tu insuti. Devi ce vrei sa fi. Insa daca vrei mura-n gura, fetelor le place sa fii independent. Sa nu le dai senzatia ca nu poti trai fara ele. Nu fi la picioarele lor. Iar ca sa cuceresti o cunoscuta invit-o la film (si in cazul tau, findca esti timid, fa-o intr-un mod indirect cum ar fi sa ii scrii pe facebook). Ma rog la un film clar nu de desene animate. Trebuie sa aiba o scena romantica. Iar in acea scena romantica o strigi gen: -(numele ei)?
Ea o sa se uite la tine si o sa zica: -Ce?
Iar atunci o saruti. Daca te evita, n-ai sanse. Daca te lasa pana la capat spune-i: -Te iubesc! :* si gata.
P.S.: Te-am ajutat?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: