Alex daca ai avut ocazi inseamna ca ai o frica, teama, nu stiu, ceva e cu tine, hai daca u ai fi avut dar, poate vrei sa simti iubirea fata de o fata
Nu ai nici o problemă de natură medicală, e viața ta și tu decizi ce vrei să faci.
Nu, nu e nicio problema, nu priveste pe nimeni viata ta personala.
Avand in vedere varsta ta, ar fi cazul sa te asezi la casa ta, deci incearca sa nu mai actionezi imatur si sa-ti intemeiezi o familie. Gaseste-ti persoana iubita, fa-ti o relatie serioasa, nu are cum sa nu se intample si aia.
Daca iti pui probleme de genul "e prea tarziu", "ce o sa zica de mine ca-s virgin" etc. scoate-ti-le din cap, nu exista asa ceva.
Daca vrei putina incurajare si un fel de haz de necaz, vezi si tu The 40 Year Old Virgin, filmul.
Dacă vrei sa o faci neapărat, poți apela la o prostituata de lux deci virginitatea nu e problema în sensul ca nu e asa complicat sa nu mai fii virgin. Poti încearca sa cunoști o femeie care sa te placa și sa îți faci o relație. Nu e o problema ca ești virgin dar nu ai experienta cu femeile și poate ți e greu sau ai retineri în a încerca să cunoști pe cineva. Dar ești un bărbat tânăr, poți oricând sa găsești perdoana potrivita, trebuie sa fii încrezător
Nu e nici o problema ca esti virgin la varsta ta. Eu, de exemplu am inceput viata sexuala la 28, si am 38 acum.
Daca si cand decizi sa iti incepi viata sexuala e strict problema ta.
Tu singur ar trebuie sa te analizezi si sa vezi daca ai o problema sau nu. Tu stii mai bine motivele pentru care nu ai facut-o pana la varsta aceasta!
anonim_4396 întreabă: