Permite-mi sa te intreb, cat ani ai?
Nu te supara, sigur esti intr-o relatie cu ea?
Adica, fiind intr-o relatie cum **** mea ti-e rusine s-o scoti in oras? )))))
Ba baiatule, de *** cum o ****? Pui pe altcineva ca ti-e frica de un refuz?
Fi-ti ma barbati in **** mea, e doar o fata, mai ales ca esti si intr-o relatie cu ea.
N-ai tupeu, las-o sa-si gaseasca pe altul' care are papagal si tu intoarce-te si vorbeste cu peretii, si aia tac exact ca tine.
Uite, sa-ti spun ce as face eu.
As suna-o, din timp ce ti-e rusine s-o scoti undeva, si as intreba-o daca vrea sa iesim la o cafea, suc, cina ce vrei tu, e normal sa accepte, doar sunteti intr-o relatie.
Asa, iar cand ajungeti acolo deschizi subiectul hotarat si cu tupeu, o intrebi fara jena care e problema, ii spui ca ai observat ca e foarte rece cu tine, spune-i tot ce ai pe inima, spune-i tot ce te deranjeaza.
Daca nici personal nu-ti spune, sau daca te refuza, repet fiind intr-o RELATIE aia nu e relatie, aia e doar ceva ce tine de plictiseala.
Din ce-ai zis reiese ca tipa numai are niciun interes fata de tine, poate in timp ce scriu si-o pune cu altul. Nu e vina ta, se pare ca doar 10% din masculi planetei au sanse la imperechere cu femeia visurilor, restul raman la la.ba.
Bună! Îmi pare rău că îți spun, dar din câte ai spus îmi dau seama doar ca ea poate nu mai e fericită cu tine. Poate...nu mai simte acelaşi lucru pentru tine. Ştii si tu cum sunt unele fete, doar îşi bat joc. Poate că tu ai pus prea mult suflet, iar ei nu îi pasă. Poate vrea, doar o aventură. Sper ca ti-am putut da un sfat. Nu o spun din răutate. Dar unele fete chiar pot face asta.
Sau poate asta a fost destul de natanc sa nu se afiseze cu ea, si ea credea ca lui ii e rusine cu ea, in timp sentimentul s-a transformat in fustrare, si iata, acu fata si-a pierdut interesul.
Da. Ai dreptate...
Mutubal întreabă: