| ___FkOn a întrebat:

Salut, am am nevoie de păreri sincere pentru ca sunt confuza în legătură cu un băiat de la faculatate pe care îl plac foarte mult, da nu ii înțeleg comportamentul. Din câte am observat, e mai timid și nu vorbește cu nimen. L-am privit de mai multe ori și mi-a surprins si el privirea si de atunci mi-o sustine. Prima data mi-a zambit, apoi se uită mai mereu la mine uimit si cu ochii mari. După mă caută cu privirea și se uită și el în ochii mei intens preț de câteva secunde când suntem în clasă, o data chiar se uita la mine când m-am întors printre mutimea de colegi. Dar după, când plecam sau suntem pe hol și mă vede se ascunde după perete, sau când se apropie și mă vede de la depărtare, se panichează, se oprește și se întoarce brusc, pune capul in jos în telefon și apoi merge repede. Nu înțeleg de ce face asa.

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu e suficient de barbat incat sa treaca peste emotii si sa vorbeasca cu tine.

| Violleta2022 a răspuns:

La varsta asta nu mai vorbim de copilas, ci de un barbat in toata firea, deci ascunzisul este ca o respingere indirecta, aratandu-ti clar ca nu se simte confortabil sa dea ochii cu tine, ca nu-si doreste acest lucru si atunci te evita.
Dar cand ii cauti privirea cu nisistenta, se simte haituit si evidnet ca se uita inapoi la tine, paca spuandu-ti sa incetezi sa-l mai urmaresti.

| mihai69 a răspuns:

E tipul speriat de bombe.
Cum zice mâța - cheamă-l la un film, suc etc.

| dullcat a răspuns:

Buna.In ritmul acesta veti mai continua inca un an, nu stiu cat e de productiv. laughing Te sfatuiesc sa faci tu primul pas si sa il inviti la o cafea.Bafta!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă el este timid și ție îți place de el, încearcă să-l scoți tu din aceasta timiditate.

| ywar a răspuns:

E un ratat. Face pe timidul, crede ca-l prinde. Daca ajungi cu el in pat si nu stie ce sa-ti faca sa te sui pe pereti de placere, ce mama lu' Fane Babanu sa faci cu el? Altul. asta e un pampalau. Va fi si in pat pampalau.

| Miruna333 a răspuns:

E inutil daca face asta, nu ai ce face cu el. Reprofileaza-te