| jimime a întrebat:

am apelat la voi pentru ca nu stiu ce sa mai fac. Am fost cu o tipa timp de 3 ani si totul a mers ok, uneori mai faceam cateva greseli dar am trecut peste tot si toate impreuna. Greseli in sensul ca au fost momente in care ii ascundeam anumite lucruri, de exemplu am iesit cu niste prieteni pe care ea nu ii prea suporta la momentul respectiv si nu i'am spus ca iesisem cu ei si cand a aflat se suparase. In general nu ii spuneam anumite lucruri pentru ca stiam ca o deranjeaza si incercam sa le tin departe de ea (si am esuat). Dar cum am spus si mai sus am trecut peste amandoi si am mers mai departe. Ce ma roade pe mine acum si nu stiu ce sa fac e ca in vara asta nu prea ne'am vazut pentru ca ea a fost mai tot timpul plecata, si cand a venit mi-a spus ca nu are rost sa mai continuam pentru ca nu mai simte la fel. Nu e genul de persoana care sa se plictiseasca asa deodata sau sa zboare la altul din senin. Repet! Aveam 3 ani impreuna si nu era zi in care sa nu ne spunem vorbe dulci. Nu am injurat'o niciodata, nu am dat in ea, nu am inselat'o. Multi mi'au spus ca e posibil sa treaca printr'o perioada dificila (specific ca e in clasa a 12'a) si ca e confuza de sentimentele ei fata de mine si ca ar fi cazul sa ii dau ceva timp sa se limpezeasca. A trecut deja o luna si in zilele urmatoare are loc un concert intr'un club cu o trupa care ne place amandurora si a acceptat sa mergem impreuna. Am de gand la acel concert sa spun in fata lumii intregi ce inseamna ea pentru mine si ce calvar a fost ultima luna din viata mea si ca as da si as face orice imi sta in putinta sa fie totul la fel ca la inceput.
Acum va rog pe voi... da'ti'mi sfaturi. Credeti ca ce vreau sa fac o va face sa constientizeze ca a fost o greseala ca ne'am despartit sau ar fi in zadar si lumea ar incepe sa rada de mine? Multumiri celor care ma ajuta

Răspuns Câştigător
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Probabil simtise nevoia sa ia o pauza. Nu uita de flori si da-i-le cu textul "indiferent ce decizie iei, in privinta noastra, eu tot te iubesc", astfel, nu se va simti incoltita sa ia vreo decizie si sunt sanse mari sa o ia pe cea favorabila tie. Va aprecia ca faci gestul asta fara sa astepti ceva ( da, eu stiu ca tu astepti, dar incearca sa te stapanesti...). Bafta!

| jimime explică (pentru ExistaMosCraciun):

Azi m'a sunat sa ma intrebe ce mai fac si ca citez: "vroiam sa-ti aud vocea". Parea trista si cand am intrebat'o daca vrea sa ne vedem sa vorbim imediat a schimbat subiectul. Nu mai inteleg nimic...

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Mie mi se pare un gest foarte frumos. Daca totusi ea nu accepta sa va impacati (mare prostie), nu o presa. Pana la urma va fi alegerea ei si trebuie sa o accepti.
Dar incearca sa faci faza aceea la concert. Poate fi de bine! Asteptam vesti bune!batting eyelashes

| jimime explică (pentru Crisu):

E seara cea mare... E TIMPUL... revin cu detalii dupa concert! Tineti'mi pumnii!

| jimime explică (pentru Crisu):

Ok... ma asteptam la cu absolut orice in afara de ce s-a intamplat nu.sa va spun mai detaliat:
Am ajuns impreuna acolo, ne'am asezat la masa cu totii, relaxati, nimeni nu stia ce aveam de gand in afara de organizatorii show'ului, s-a umplut Pub'ul, a inceput concertul, iar fix in pauza celor care cantau, eu trebuia sa ma duc sa urc pe scena, in fata a vreo 200-300 de oameni si sa spun ce aveam de zis. E bine pana aici. Ma ridic de la masa, cu scuza ca ma duc pana la bar sa imi mai iau ceva de baut. Ajung in fata scenei, am luat microfonu in mana, si am procedat cum a spus si nyx cu buchetul de flori si cu mesajul respectiv. O parte din mine se astepta ca lumea sa se intoarca si sa'si vada d'ale lor, sau sa inceapa sa rada sau sa faca galagie. Nu s-a intamplat asa. A fost o liniste infernala, incepusem sa tremur din orice incheietura, am tras aer in piept, mi-am facut curaj si am spus ce aveam de gand sa'i spun. Toti m'au apreciat asa cum ati facut'o si voi aici, iar reactia ei (aici m-am referit ca nu ma asteptam in nici un caz la asta) a fost ceva de genul: "In seara asta am realizat cine esti si ce simti tu cu adevarat pentru mine, imi pare rau ca te'am facut sa suferi, regret ca am spus ce am spus atunci si nu tu esti cel care trebuie sa'si ceara iertare, ci eu!". Am zis ca nu ma asteptam, pentru ca ea e genul de persoana orgolioasa, niciodata nu mi-a vorbit asa, niciodata nu a recunoscut ca a gresit pana la ultimul cuvant.Pentru cei curiosi de ce am spus pe scena, discursul meu a fost ceva de genul: "Stiu ca am gresit si sunt constient ca nu am fost perfect, dar pana la urma suntem oameni si invatam din greselile noastre. Nu am cautat niciodata perfectiunea in tine, dar am vazut imperfectiunea perfect si te'am acceptat in viata mea asa cu esti.Nu iti cer sa faci ceva ce nu vrei cu adevarat, niciodata nu ti'am cerut si nici nu iti voi cere asta. Nu vreau si nu ma astept sa fie ca inainte, ci vreau sa fie mai bine, sa fim mai buni." Multumesc tuturor celor care m'au sprijinit si care mi'au dat curaj sa duc la bun sfarsit ce aveam propus!

| Crisu a răspuns (pentru jimime):

Sincer, chiar mi-a placut ceea ce ai facut. A fost foarte frumos! Ma bucur foarte mult pentru tine! :*

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mi se pare ca vrei sa faci o chestie foarte tare DAR, asuma-ti si riscul ca s-ar putea ca hotararea ei sa fie aceeasi...si pentru Dumnezeu, nu cersi mila si nu o implora sa va impacati. Spune ca o iubesti si limiteaza-te la asta, ca daca va impacati, o sa aiba ascendent asupra ta si nu cred ca iti doresti asta.

| jimime explică (pentru ExistaMosCraciun):

Nu am spus ca o sa'i cersesc mila, doar sa strig cat pot eu de tare ca o iubesc, sa auda intreaga lume, poate asa va intelege si ea intr'un final (asta in cazul in care nu mai tine minte sau nu mai crede ca o iubesc) si ca nu as vrea sa mai trec prin momente de genu. Nu voi face un "discurs" siropos si inflorat, ci cum ai zis si tu, ma limitez, scurt si la obiect. Si da, sunt constient de ce se poate intampla; e o sabie cu 2 taisuri. Acum poate cad si eu pe aia care ma taie mai putin. Mersi de raspunsuri amandurora.
Mai astept pareri ca mai e pana sambata. poate imi dati alte idei.
TREBUIE sa mentionez ca noi acum suntem "doar prieteni" numai ca din cand in cand imi mai face avansuri gen: imi trimite pe mess o poza intima cu noi doi, ma invita la cafea dupa cursuri, ma suna zilnic de 3-4 ori (chestie pe care o faceam si cand eram impreuna)...

| GabrielaSandica a răspuns:

Dragul meu,

Vreau sa te felicit pentru acest gest in care ii demonstrezi ceea ce simti pentru ea. iti recomand sa faci acest lucru si daca ea te-ar iubi, te asigur ca ar veni la tine si te ar saruta si s ar trezi la realitate atunci. Daca te refuza sau nu reactioneaza deloc, inseamna ca efectiv nu te merita si poate si-a gasit pe altcineva.
Imi place foarte mult la ce te ai gandit si te asigur ca daca te iubeste reactioneaza.

| Bombonica1 a răspuns:

Nu iti pot trimite mesaj privat.Te rog lasa-mi tu unul cu idul tau, daca vrei.normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi sa nu ajungi sa o faci sa se simta prost, cu gestul asta public. In fine, tu o cunosti mai bine si tu stii cum ar putea reactiona.
Si faza cu prietenii tai pe care ea nu-i suporta, daca si restul obstacolelor au fost tot de genul, poate ca-i mai bine asa.

| vladul a răspuns:

Da...cu siguranta lumea va rade de tine, si fata la fel. NU vei face decat sa arunci gas pe foc. Daca ea a spus gata, respecta-i decizia.