Incearca prin orice mijloc de comunicare posibil, iar daca nu are atunci in mod direct, sa intri in legatura cu ea. Vacanta este lunga si ai mult timp liber si ar fi pacat sa-l irosesti fara un real folos. In consecinta nu ai nimic de pierdut si n-ar fi deplasat sa o rogi chiar pe mama ta sa te ajute. Succes!
Mda,dar totuși am o frică destul de mare, dacă are prieten și mă refuză, atunci nu cred că mai pot da ochii cu ea...
Și de întâlint sigur o s-o mai fac, deoarece sunt dint-un oraș mai mic, iar ei sunt prieteni de familie cu unchiul meu...el ne-a făcut cunoștință, bineînțeles eu l-am rugat.
Esti mascul. Fa-ti curaj, sun-o si intreab-o ferm daca doreste sa se reproduca.
A, am uitat să vă zic că de când am cunoscut-o și din momentul de când am vorbit puțin cu ea simt că am devenit un om mai bun și că imima îmi este fericită, nu o mai pot uita.+că nu e fițoasă sau pretențioasă.
Atunci, mai bine
Fii tu insati si nu exagera cu cuvinte gesturi...
Bafta
Vorbește cu ea cand va mai întâlniți si spune-i ce simți sa știi ca va aprecia ca ai avut curaj sa ii mărturisești ce simți.
Bafta!
Aşa m-am cunoscut şi eu cu mă-ta, am ***-o direct crede-mă e mai bine, dai în ele şi pleci
Poti sa incerci s-o contactezi. Dupa, cel mai recomandat lucru e sa o aduci la orgasm. Ea va decide daca veti fi, sau nu, un cuplu. Daca nu o aduci la orgasm, probabilitatea ca ea sa caute dupa un cutit cu scopul de a te omora din cauza faptului ca tu ai avut orgasm si ea nu, mentionez ca va fi foarte nervoasa pe tine, este foarte mare, cel mai probabil de 95%.
Deci, mai pe scurt, ai grija!