Din nefericire pentru tine, trebuie sa afli/intelegi ca atat forma cat si aspectul penisului tau sunt de natura genetica si ca atare sunt si definitive si din acest motiv este IMPOSIBIL sa mai fie : modificate, schimbate acele ''problrme''. Nici acasa si din pacate nici in alta parte, adica medical. Dupa incercarea a mai multor pozitii de sex, fiecare isi da seama care pozitie sexuale este optima si favorabila. Multa sanatate!
Dacă nu e îndoit la peste 90 de grade, nu cred să ai vreo problemă. Ba chiar dimpotrivă, vei reuși să atingi punctul G mai eficient decât reușim restul de 90% dintre bărbați.
Daca te deranjeaza foarte tare chestia asta ar trebui sa mergi la un doctor ca sa vezi daca se poate face ceva, sa stii o treaba.Eu ma gândesc ca ar trebui sa existe niste sisteme de prindere (medicale evident) care in timp sa lucreze si sa-i modifice forma.Din moment ce se pot face operatii estetice sau mariri/micsorari, asa ar fi normal - sa se poata schimba si chestia asta.Sau poate citeste cineva acest raspuns si se-apuca de vreo inventie in domeniul asta al indreptarii de penis.Dar asta inseamna sa mai astepti cativa ani,ca trebuie construit, probat, aprobat si scos alea de la Inventii, plus începerea fabricarii. Ceea ce inseamna ca o sa ne apucam de baut ca tot n-o sa ne mai foloseasca la nimic, asta daca stii gluma cu „abia astept sa devin impotent ca sa ma pot apuca linistit de baut"...
Si dificultati in timpul sexului nu avem ca nu prea facem.
Vorbesc la plural ca stiu ca nu sunt singurul.