Da, dar dupa un interval necesar infiriparii unei relatii. Tu fiind virgina, intervalul asta va fi de un an jumatate, doi, poate chiar un pic mai mult. Oricum nu te poti gandi la sex dupa doua luni de relatie, este prematur.
Buna, deci depinde si de varsta ta draga, dar nu te avanta; ai rabdare ca 2 luni nu e chiar asa mult timp si ai timp si pentru asta. E decizia ta dar eu zic sa mai astepti, trebuie sa te simti tu pregatita fizic si psihic, sa existe in relatia voastra multa iubire, comunicare si incredere, daca esti minora si el a major, atunci eu zic sa mai astepti, cel putin o perioada, sper ca sti cum sta treburile cu sexul si ai mare grija!
De unde sti tu cu cine si cate s-a culcat el?!
Oare nu sti ca baietii se lauda la greu?
Poate doar lasa impresia asta ca sa ii cazi si tu in plasa!
Si 2 luni nu sunt de ajuns chiar daca ati fost amici inainte!
Dar daca tu esti hotarata e treaba ta pana la urma!
Tu consideri ca 2 luni este o perioada asa de lunga si il cunosti deja? Nu ai precizat cati ani ai dar in materie de sex fiecare face ce vrea. Daca eu iti spun acum sa nu te culci cu prietenul tau, nu o sa o faci?
Nu stiu, cati ani ai? Actualul prieten este mai mare decat tine, cam cu cat? Prietenul are mai multa experienta in sex\asta este usor pentru el\ si te face sa te simti foarte bine. Nimic interesant pana aici. Interesant este ca tu esti virgina si ne intrebi daca "ar trebui sa te daruiesti?" Trebuie sa-ti spun ca m-ai impresionat cat se poate de placut, la citirea cuvantului "daruiesc", asta ma duce la concluzia, ca intr-adevar iti iubesti sincer prietenul, te simti bine cu el si simti nevoia sa-i dai o recompensa pentru starea de placere pe care o traiesti alaturi de el. Daca doresti tu acest lucru si el nu, mai asteapta; daca iti cere el acest lucru, numai dupa 2 luni de prietenie, mai asteapta; daca tu crezi ca merita sacrificiul suprem atunci nu mai sta, totul este ca aceasta daruire sa "cimenteze" dragostea dintre voi si sa nu fie pur si simplu un act sexual. Iti mai dau un sfat, stati de vorba impreuna, ce si cum ai fi in momentul culminant, ce va fi dupa aceea, pentru ca in dorinta ta prea mare sa nu ramai dezamagita, intreabandu-te "doar atat a fost?" Nu repeta actul sexual macar trei zile, pentru ca la penetrare himenul de rupe si devine o mica rana, careia ii trebuie o perioada de timp sa se vindece. Partenerul sa aiba prezervativ, asta pentru protectia ta, restul ai sa traiesti...
Sfatul meu ar fi sa mai astepti o perioada de timp, sa mai ai putina rabdare si transmite-i si partenerului acest aspect.Mai bine, fii prudenta si profita de timp sa il cunosti mult mai bine.In fiecare zi poti descoperi ceva nou la el care ar putea sa iti convina sau nu.Si din moment ce il vei cunoaste foarte bine si stii ce ii poate pielea, atunci vei putea sa i te daruiesti fara nicio indoiala.
Daca el are mai multa experienta nu constituie un argument solid; e si normal sa te simti in al noulea cer pentru ca relatia voastra e la inceput, si e totul roz si frumos; nu iti pot spune sa te daruiesti sau nu, dar te sfatuiesc sa te gandesti de doua ori inainte sa faci pasul asta, pentru ca e un lucru extrem de important; cel mai bine este sa o faci atunci cand simti cu tot sufletul ca vrei sa fii al lui, si el al tau sa faci dragoste cu fiinta iubita e unul dintre cele mai frumoase lucruri, dar trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte si eventualele consecinte ale acestui lucru.
Desigur
)
nah. daca ai peste 20 de ani o poti face. e viata ta. tu decizi ce e mai bine pentru tine
Te-as sfatui sa nu te daruiesti asa usor.nu poti cunoaste un om asa de bine incat sati pierzi virginitat. m bine asteapta o perioada
In 2 luni nu cunosti pe nimeni. el poate fi cu 2 fete nu stii niciodata la ce te poti astepta poate el asta asteapta de la tine sa te culci cu el si sa te lase amanet. Daca tine la tine vorbeste sincer cu el si spune`i ca nu esti pregatita si sigur va intelege.
Cati ani ai, in primul rand? Depinde ce vrei sa faci tu nimeni nu poate sa ia aceasta hotarare in locul tau, tu decizi. Si in 2 luni cum de ai reusit sa il cunosti asa de bine, un om nu poti cunoaste ff bine nici dupa o viata intreaga impreuna. Depinde de asta si cum ti s-a prezentat el, daca ti-a spus orice si ce ar fi dispus sa face pentru tine. Te cunosti de mult cu el, dar totusi nu il cunosti in intregime mai sunt lucruri pe care nu ti le-a spus cred. Voi decideti ce facti, daca tu te simti pregatita. PA.PWP
Buna,
eu te-as sfatui sa nu o faci, mai asteapta un timp. la inceputul relatiei cu prietenul meu totul era roz, il iubeam ca ochii din cap, luptam pentru el si pentru iubirea noastra, cu timpul a inceput sa se raceasca, adica m-am plictisit. Nu regret ca nu m-am daruit lui, iti spun sincer m-am gandit de foarte multe ori, si inca ma gandesc pentru ca inca suntem impreuna. il iubesc, ma iubeste dar dupa 6 luni inca nu sunt decisa asa ca prefer sa mai astept. nu te arunca cu capul inainte, gandeste-te bine la toate consecintele. succes:*
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: