| thelove2502 a întrebat:

Am aproape 22 de ani si locuiesc intr-o tara straina. Prietena mea are 18 si locuieste in Romania. Ne vedem doar de cateva ori pe an.Nu am inselat-o deloc si nu m-am simtit atras de alta persoana.problema e ca de curand ea mi-a spus ca are nevoie de un baiat cu care sa isi mai petreaca timpul.Am spus OK. Dupa cateva saptamani imi spune ca are nevoie de sex. nu se poate multumi doar cu Jucarii. Am spus explica-mi. Deci mi-a explicat ca ea vrea sa faca sex cu altcineva pana vine la mine. (Am uitat sa mentionez ca ea mai are un an de liceu) Si mi-a spus ca si eu pot sa imi gasesc pe cineva cu care as putea sa fac sex.Eu nu vreau sa fac asta dar cand ea mi-a povestit mai multe m-am simtit putin excitat de ideea ei, adica gen ea cu altul. Mentionez ca este prima mea relatie. si sunt impreuna cu ea de 3 ani. Este ok sa accept asa ceva?

7 răspunsuri:
| DiamondEyes a răspuns:

Relatiile la distanta se degradeaza mai devreme sau mai tarziu.

| RAY a răspuns:

Isi pierzi timpul cu ea

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca relatia asta este pe terminate!
Nici o persoana cu sentimente puternice pentru partner/partnera, nu ar alege sa-si faca o alta relatie sau sa aiba sex cu altcineva in afara de persoana iubita, decat daca nu mai are nici un sentiment pentru partner(a).

Eu cred ca-ti pierzi timpul degeaba cu ea!
Fata are deja pe altul, de aceea i se pare atat de usor sa-ti spuna si sa te incurajeze sa ai si tu realtii cu alte fete!

Si crede-ma, ca asta nu este fata cu care ai vrea sa-ti faci un viitor fericit! Fata asta nu are ce sa-ti ofere, deja cauta distractie cu altii...

| munteanuionvictor a răspuns (pentru Violleta2022):

Ai dat un răspuns folositor.

| Freya1 a răspuns:

La voi nu cred ca mai este iubire.Adica ii oferi libertate ca nu are cum sa stea captiva si tu la fel dar daca e iubita ta sa stii ca se culca cu altul nu este ok dar din cate observ eu la cateva ori pe an cat va intalniti sunteti mai degraba prieteni decat intr-o relatie asa ca daca te excita in loc sa te afecteze n-are de cat ca de iubit nu va mai iubiti oricum

| Staind a răspuns:

O sa te simti nasol oricum.
Parerea mea.

| sweetangels a răspuns:

rolling on the floor chiar esti orb?