Varsta inceperii vietii sexuale e recomandata de la 18 ani in sus, prima data o sa te doara si in timp te vei simti mai bine. Trebuie sa te asiguri ca esti cu omul potrivit pentru ca multi cauta interes sa se culce cu fete.
Sa fim seriosi fetitoa, ai 16 ani, ai o viata lunga nu va fi ultimul! vrajeala ieftina! cei care au zis sa ti-o incepi probabil fac parte din aceasta generatie...au mai putin de 19 ani si li se pare normal ca la 16 ani sa-ti incepi viata sexuala.
NU! Esti prea mica, mai asteapta macar pana la 17 jumate 18... o sa regreti mai tarziu... daca va face presiuni asupra ta clar ce vre a!
Daca tu crezi ca esti pregatita si acea persoana merita sa ii oferi virginitatea ta poti sa o faci
cand esti pregatita simti ca vrei sa faci asta
dar asta cred ca vine de la sine cand sunteti impreuna
si pentru a-l testa sa vezi cat de mult te iubeste pune-l un pic sa te astepte vezi daca te asteapta...sau se duce la alta
bafta
Pai daca tu esti sigura pe sentimentele lui cred ca ai putea sa o faci dar si el e virgin?
Nu simti ceva anume...nu exista nici o varsta anume.Depinde de tine cand vrei sa incepi, desi varsta normala ar fi la 18 ani, dar asta nu inseamna ca la 16 ani poti sau nu sa faci asta.Iar in legatura cu intrebare"Vrei ca eu sa fiu primul si ultimul?"nu poate sa iti zica acest lucru un baiat doar tu poti decide acest lucru, si nu trebuie sa zici oricui da, chiar daca iubesti acea persoana.Pentru mai multe informatii despre acest subiect am sa te rog sa imi lasi un mesaj cu id tau.
Mirabella am vazut mesajul tau dar nu iti pot raspunde lasa-mi un id acolo si iti raspund pe mess la intrebari
Daca il iubesti si el te iubeste spune-i sa mai astepte.Ai o viata intreaga la dispozitie.
Lasa-l dracului, ca esti mica, ce vrei sa ramai gravida? sau sa iei ceva boala? cine stie cu cate o fost, poate ii pe interes, tu chiar crezi ca ramai toata viata cu el? poate peste 5 ani apare altul, sau poate peste 10 minute cunosti pe cineva mai special sau el, si te lasa, atunci ce faci? nu iti pare rau? ca puteai sa te daruiesti unui alt baiat care cu adevarat te iubeste? cine stie, treaba ta, faci ce vrei, da daca nu am dreptate sa imi zici mie cutzu, ala daca tot te iubeste te asteapta pana la 30 ani ce ii asa greu,daca nu te asteapta,nu te iubeste asta e ce sa faci, sa-i dai in cap? vine altu care poate te merita, si de care nu o sa iti para rau deloc! bafta! si ai grija ce faci