| Andreiu68 a întrebat:

Am asa o nici nu stiu cum sa ii zic:adica mie daca imi place de o fata si vreau sa ii spun ca imi place se ea si am vrea o relatie, mie imi este jena si am emotii ca o sa ma refuze sigur si ca dupa stiti, fetele barfesc, gen:Uite fata, asta a vrut sa fie cu mine? Cum sa fie asta cu mine?" Si ea ramane cu sentimentul de :Cum sa fie asta cu mine? Am mai avut asa experiente( de vreo 5-6 ori, am fost refuzat si mi-a raspuns cu privirea gen: "Tu ce vrei ba?

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa lucrezi la increderea in tine cand abordezi o fata. Evita momentele cand fata este inconjurata de colege sau prietene, incearca sa o abordezi cand este singura, niciodata in compania altora. Incepe prin a-i zambi de cate ori va intalniti privirile. Daupa cateva zile incepi sa-i zambesti si sa o saluti, apoi treptat-treptat ajungi sa intri usor in vorba cu ea, despre lectii este cel mai usor, sau te oferi sa o ajuti cu geanta.
Dupa ce deveniti confortabili sa va cunoasteti si sa va zambiti reciproc, deja stii ca te place si abia atunci poti sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta, in felul asta nu risti sa rada de tine sau sa te lase balta.