| qieiqpalz a întrebat:

Salut am auzit ca, cand dezvirginezi o fata ii curge sange din ....atunci cese intampla? gen ne oprim si nu mai facem nimic saau ne curatam si putem continua? stiu.e o intrebare ciudata dar chiar vreau raspuns

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca sangerarea este slaba/nesemnificativa, in acea situatie actul sexual de dezvirginare poate fi dus la bun sfarsit. Dar daca sangerarea este mai abundenta/hemoragica, in acel caz este indicat ca actul sexual sa fie intrerupt. Conform statisticilor existente in acest domeniu, a reiesit ca sangerarea dezvirginarii se produce numai in cazul a circa 42-45% dintre fetele care sunt nedeflorate in momentul in care este intretinut sexul de dezvirginare. De asemenea este indicat ca dezvirginarea sa fie efectuata intotdeauna cu prezervativul montat pe penis fiindca : ajuta/usureaza mult penetrarea, reduce foarte mult durerea resimtita de fata la circa 1/3 sau chiar si 1/4 fata de durerea pe care o resimte atunci cand nu este folosit prezervativul si previne/impiedica posibilitatea de a lua nastere o sarcina nedorita. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu curge mult. Dacă o doare prea tare, renunți, aștepțați câteva zile bune să se vindece rana.
Uneori curge foarte mult. Atunci suni la 112. A fost un caz în familia mea.

| qieiqpalz explică (pentru sadrian46):

Ma faci sa imi fie frica sa o mai...

| mihai69 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Păi asta e și ideea. Mai ales dacă nu a împlinit 15 ani.

| sadrian46 a răspuns (pentru qieiqpalz):

E mai bine să știi. Când ești hotărât să o faci, trebuie să fii bărbat adică să îți asumi responsabilitatea a tot ce se poate întâmpla, inclusic aceea să o lași însărcinată, să devii tată. E viață, nu este joacă, ca la grădiniță.

| qieiqpalz explică (pentru sadrian46):

Daca folosesc prezervativ nu e mai ok pentru ambii?

| sadrian46 a răspuns (pentru qieiqpalz):

După mine la deflorare, nu prea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sangerarea este slaba/nesemnificativa, in acea situatie actul sexual de dezvirginare poate fi dus la bun sfarsit. Dar daca sangerarea este mai abundenta/hemoragica, in acel caz este indicat ca actul sexual sa fie intrerupt. Conform statisticilor existente in acest domeniu, a reiesit ca sangerarea dezvirginarii se produce numai in cazul a circa 42-45% dintre fetele care sunt nedeflorate in momentul in care este intretinut sexul de dezvirginare. Multa sanatate!

Răspuns utilizator avertizat