Lui i s-a parut ciudat? atunci de ce a mai acceptat? daca faci sex oral, mai nou inseamna ca esti curva, si nu ca vrei sa-l ajuti si pe el sa se simta bine.egoistii! si ce.eu dupa 3saptamani am facut sex.adica.la mine, ...mai eram si virgina.acum ce.sunt panarama?
cat despre conditii? daca o iei asa.mai bine nu mai faci nimic.
Mie mi se pare ca tipul din povestea ta e un figurant si vai de capul lui...de aici as putea intelege si cum ca fata, l-a prins, i-a dat pantalonii jos si a inceput sa ii faca... iar el, doamne doamne! s-a speriat cred si nu i-a placut deloc, si i-a dat papucii pentru ca respectiva a dorit sa isi arate talentele pe corpul lui, corp care isi doreste o relatie luuuuuuuuuuunga de tot... fara sex inaintea casatoriei...trecand la intrebare:mie sincer mi se pare ca acel baiat e un nerusinat.si laudaros pe deasupra(ca doar cum era sa ajunga povestea asta si la tine). apoi:timpul minim? consider ca atunci cand simti si vine momentul sa o faci. o faci...nu cred ca e cazul sa astepti un timp anume, de exemplu, astepti 3 saptamani si apoi in prima zi cand au trecut cele 3 saptamani:gata! a sosit timpul sa fac sex...adica,nah! atunci cand simti tu ca totul e in regula intre tine si partenerul tau... iar la ultima intrebare. sper ca nu ma insel dupa cum am perceput-o eu .insa .conditiile? adica trebuie sa se impuna niste conditii dupa ce am facut sex? ceva de genul:fac sex cu tine daca maine imi cumperi pufuleti si imi dai rezolvarea temei la romana?!? neah! nu merge asa.adica,nu in cazul meu stiu sigur...nu cred ca e bine sa pui conditii pe sex.adica :fac sex cu tine daca juri ca nu mai spui la nimeni si ramanem impreuna toata viata.nu se leaga! nu merge!