anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
Am avut contact sexual cu prietena mea, ea fiind virgina, acest contact sexual fiind si dezvirginarea ei.
Am facut sex, de 3 ori la o diferenta de 30 de minute sa zic, toate 3 ori protejat, verificat la sfarsit prezervativul, totul fiind ok.
Ciclul ei ii cam intarzie, plus ca i-a fost greata intr-o seara.
Primul contact sexual a avut loc acum 2 saptamani cam asa.
Este o posibila sarcina, chiar daca prezervativele nu au avut probleme?

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia fost greata de tine cred laughing

| ania a răspuns:

Da, sunt șanse de 1%, pot avea scurgeri imperceptibile pe lângă. Asa ne:am pomenit și noi cu fiul nostru cel mai mic, de 5 ani. Soțul meu glumea ca trebuie sa ii chemam de nasi pe cei de la durex. Dacă tot o iubești, și poate e însărcinată fii baebat adevarat și căsătoriți - va. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator, e nefericire pe termen lung, nu o tine în acest stres în fiecare luna.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Nu poate fi vorba de sarcina.

| Emilian65 a răspuns:

De la ce sa rămână gravida dacă actele sexuale au fost protejate? Întârzierea care vorbești este de la transformarile hormonale care au avut loc în urma dezvirginare.

| ShaOfHatred a răspuns:

Poți să stai liniștit că nu o să fii tătic. Felicitări pentru că ați făcut-o proteja! În generația voastră nu prea mai văd mulți să o facă ((:
Ciclul fetelor și femeilor pot să întârzie din mai multe motive (stres, efort, consum de alcool/substanțe, medicamente, etc), deci nu trebuie să-ți faci probleme

| ionutmatei22 a răspuns:

Daca v ati protejat este ok, dar si frica aia de care nu poti scapa te induce sa crezi ca s-a intamplat cvea

| Garbaw a răspuns:

Rog seriozitate!