| Lunaler a întrebat:

Salut,am avut contact sexual neprotejat pe data de 3 aprilie iar pe data de 8 trebuia să mi se înceapă menstruația. Ei bine am făcut un test care a fost negativ, l-am pus în geantă fără să mă mai gândesc, cand am vrut să-l arunc l-am privit (trecuseră 30 de minute) iar ca prin minune l-am văzut pozitiv.Chestia e că mă confrunt cu greață, vomă de 3 zile, mai am febră, am trecut prin câteva crize de bocet, mirosurile de mancare nu le suport, credeam că am probleme cu vizica biliară de aia nu înțeleg. Ar fi posibil o sarcină să se pronunțe atat de rapid cu atatea simptome? A mai trecut cineva prin asemenea chestii?

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sex neprotejat = risc de sarcina.

Mai fa un test de sarcina.
Cel mai bine mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.

Pe viitor, protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

PS: un prezervativ e mai ieftin decat un test de sarcina sau decat pastila de a doua zi!

| catalintgv a răspuns:

Mergi la un control de specialitate!

| BoulDracului a răspuns:

Recomand ạvortul cu sucitorul