| claudiaralu a întrebat:

Am avut contact sexual (protejat) cu prietenul meu iar la un moment dat, ne-am dat seama ca prezervativul era gaurit-in vreo 6 locuri. Tin sa mentionez ca nu a ejaculat, dar stiu ca si in lichidul de lubrifiere sunt sprematozoizi. Exista sansa sa raman insarcinata? Nu as mai lua Escapelle pentru ca am mai luat o data...

Răspuns Apreciat de Editori
| corbulalbrosu a răspuns:

Informatia ta in legatura cu lichidul preejaculator este complet gresita in privinta existentei spermatozoizilor in continutul acelui lichid. Este stabilit stiintific si medical ca o sarcina se poate forma numai/doar in cazul in care sperma ajunge in vagin intruna sau in toate cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a oricarui ciclu menstrual. Deoarece NU ai precizat in ce perioada a ciclului menstrual a fost intretinut respectivul act sexual, NU se poate formula un RASPUNS cert, sigur sau precis. In aceasta situatie se pot oferi doar simple presupuneri si/sau pareri subiective lipsite de obiectivitate deoarece simpla informatie ca sperma nu a fost ejaculata in timpul sau la sfarsitul sexului este insuficienta si nu permite efectuarea unei analize corecte. Probabilitatea de a se putea forma o sarcina se poate exclude aproape in totalitate, astfelca in asemenea situatie folosirea unei pastile Escapelle ar reprezenta o IRESPONSABILITATE mai mult decat grava. Multa sanatate!

| claudiaralu explică:

Nu am un ciclu foarte regulat, dar mi-am calculat si as fi in aceea perioada fertila (avand in vedere si secretiile vaginale).

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca nu a ejaculat, nu aicum sa ramai gravida.

| DaniTDCI a răspuns:

WTF in 6 locuri? laughing da ce a facut ala cu prezervativu'?

| cyupaku a răspuns:

Daca avea sase gauri in prezervativ trebuie sa dati in judecata firma de prezervative si sa nu mai faceti sex oral cu prezervativ

| Yon1470 a răspuns:

Nu esti insarcinata si n-o sa ai gemeni! Bafta!

| Seewk_Skrool_1985 a răspuns:

Foloseste test de sarcina, de aia s-a inventat.

| Siny36 a răspuns:

O sa ai gemeni. Multa sanatate!