Informatia ta in legatura cu lichidul preejaculator este complet gresita in privinta existentei spermatozoizilor in continutul acelui lichid. Este stabilit stiintific si medical ca o sarcina se poate forma numai/doar in cazul in care sperma ajunge in vagin intruna sau in toate cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a oricarui ciclu menstrual. Deoarece NU ai precizat in ce perioada a ciclului menstrual a fost intretinut respectivul act sexual, NU se poate formula un RASPUNS cert, sigur sau precis. In aceasta situatie se pot oferi doar simple presupuneri si/sau pareri subiective lipsite de obiectivitate deoarece simpla informatie ca sperma nu a fost ejaculata in timpul sau la sfarsitul sexului este insuficienta si nu permite efectuarea unei analize corecte. Probabilitatea de a se putea forma o sarcina se poate exclude aproape in totalitate, astfelca in asemenea situatie folosirea unei pastile Escapelle ar reprezenta o IRESPONSABILITATE mai mult decat grava. Multa sanatate!
Nu am un ciclu foarte regulat, dar mi-am calculat si as fi in aceea perioada fertila (avand in vedere si secretiile vaginale).
Daca avea sase gauri in prezervativ trebuie sa dati in judecata firma de prezervative si sa nu mai faceti sex oral cu prezervativ
beausingurlamasamea întreabă: