Îmi este greu sa divorțeze de ea, avem un copil împreună și a-și face totul doar că sa nu sufere copilul, avem o casa împreună și nici nu are unde sa se duca. Și faza este că după tot ce s-a întâmplat.eu inca o mai iubesc și țin la ea, in sinea mea am iertat-o și nu ii port ura ÎNCĂ
Este posibil ca testul sa iasa pozitiv dupa 11 zile de la contact, daca ea era fix la ovulatie in ziua respectiva si a folosit un test ultrasensbil.
Dar la fel de bine poate sa fi ramas insarcinata in data de 26, de exemplu.
Daca ea are ciclurile regate si stii ce lungime au, putem incerca sa calculam si sa formulam o teorie.
Nu cred ca cineva iti poate oferi un raspuns sigur aici.
Doar testele de laborator pot.Ecografia ar putea sa iti dea o idee, dar varsta sarcinii se calculeaza dupa prima zi a ultimei menstruatii, ori toate contactele au avut loc DUPA menstruatia ei, deci ramane in continuare un semn de intrebare.
Puteti merge impreuna la ginecolog (daca si ea este de acord, desigur) si sa il rugati sa stabileasca varsta REALA a sarcinii, adica VARSTA EMBRIONARA (atentie, NU VARSTA SARCINII, ci varsta reala a embrionului, din momentul fecundarii), astfel incat sa va puteti da seama ce contact ar fi putut fi cel responsabil de sarcina.
In plus, exista teste ADN ce se pot face intrauterin, deci intrebati medicul despre aceasta posibilitate.
Problema este că ea nu vrea sa recunoască că în perioada de 13 a avut menstruație, pe parte de curățenie cam eu mă ocup de obicei și când am luat gunoiul de la baie am văzut că erau 4 tampoane folosite. Și in data de 10 tot eu am dus gunoiul dar nu era nimic de genul. Gândul meu este că vrea să îmi arunce mie in carca toată treabă asta.
Sunt de acord cu @mihai69. Divorteaza si apoi faceti test ADN.
Daca divortul nu se pronunta inainte de nastere, copilul va fi pe numele tau din oficiu, chiar daca nu este al tau, deoarece sunteti casatoriti.
Mai exista si varianta avortului si asa va scutiti de mai multe probleme si discutii, mai ales daca tu vrei sa continui cu ea.Nu o sa imi dau cu parerea aici deoarece am o opinie radicala in acest sens, dar incearca sa gasiti o solutie care sa nu complice lucrurile mai mult, mai ales ca mai aveti un copil. Daca vreti sa ramaneti impreuna, as vedea avortul ca cea mai buna solutie, dar nah, fiecare cu opina sa.
Deoarece ai cerut opinii aici, imi voi expune parerea si cum as face eu daca as fi in locul tau.
As divorta imediat, as face un test de paternitate in cazul primului copil si in cazul in care ea nu ar vrea sa faca avort in cazul sarcinii actuale, as cere un test de paternitate inainte sa nasca. Daca nu va fi posibil, atunci m-as conforma cu cel de dupa, evident si as avea pretentia ca cei care sunt biologic si copiii mei sa ramana la mine.
Tu faci cum crezi mai bine, dar nici daca ramaneti impreuna nu vei evita ca cel mic (copilul pe care deja il aveti) sa sufere.
Sunt teste care arata atat de repede. Nu ai decat sa faci testul de paternitate la copil. Asta inseamna sa astepti ceva.
Iar faptul ca te-a inselat ti se datoreaza 100% tie. Si sa nu aud ca tu nu esti de vina. BA DA, TU ESTI SINGURUL VINOVAT.
Așa este sunt și eu vinovat pentru că m-am comportat cu ea că un domn și nu ia lipsit nimic. Trebuia să o trimit la munca să vadă cum se câștigă banii nu doar sa stea acasă și să face ce vrea. In 5 ani și 8 luni de căsnicie am jignitor de 2 ori și pe bună dreptate, tot timpul am făcut ce a zis ea cum a spus ea. Poate daca mergeam și spărgeam banii prin baruri sau mai știu eu ce anturaje proaste, sau mergeam la alte femei sau să mă comport că un porc fata de ea cum a făcut respectivul, nu se mai ajungea unde sa ajuns
Salut!
Eu nu prea sunt acord cu ce s-a zis mai sus.
In primul rand, nu cred ca avortul ar fi o solutie! In fond, omori un om. O sa te mustre constiinta pentru asta, ori ca vrei, ori ca nu vrei. Si asta ti-o zic concret, pe cazuri reale. Plus, daca ea face avort, e posibil sa ramana sterila. Si nu cred ca vrei sa ii faci asta, chiar daca o urăști.
In al doilea rand, pot sa iti spun din experienta, ca e altceva ca parintii sa se ierte, daca unul in inseala pe celalalt, de dragul copilului pe care il au deja. Eu am fost in situatia copilului si ai mei nu s-au despartit, ci efectiv si-au reconstruit relatia. Dar a fost vointa de ambele parti. Si eu am putut sa ma bucur de ambii parinti. Stii ce mare lucru e sa ai ambii parinti in zilele noastre?
Spui ca inca iti iubesti sotia. Incearca sa ajungi la inima ei. Si daca iti pune copilul in carca, asuma-l. Nu ai luat-o doar la bine, ai luat-o la bine si la rau. Daca ea face raul acum, dar nu vrea sa se desparta de tine, fii bun cu ea. Cu totii avem momente de ratacire. Asta daca isi recunoaste greseala si vrea sa o indrepte.
Incearca sa vorbesti cu ea. Intai. Daca nu asculta, ia pe cineva care are cumva autoritate asupra amandurora. Nu stiu, poate nasii? Si daca nici asa nu merge... daca ea vrea sa se desparta de tine, atunci asta e partea a doua. Atunci da, poti sa faci test ADN, sa divortezi, dar nu o pune sa faca avort, o sa regreti.
ATENTIE:
Pentru binele tau si al copilului, cel mai bine este sa te desparti de ea.
Copilul daca traieste cu parintii iar acestia nu au o relatie buna este mult mai rau decat daca traieste doar cu unul si are o relatie buna cu ambii.
Este imposibil daca stai tu cu sotia ta, sa nu apara tensiuni iar copilul sa nu le simta.
1: Divortezi de ea
2: Daca ce spune ea este adevarat, dar tind sa cred ca nu este, daca vrea sa pastreze copilul, un test pentru a determina tatal.
Nu știu câți ani ai și în ce consta răspunsul tău "pentru bilele copilului"unde drc este binele copilului dacă părinți se despart? tensiuni sunt în toate familiile contează doar cât de des...dar și asa sunt părinți lui deci nu-i asa de grav
Raspunsul a fost dat in urma unor cursuri de psihologie sociala facute la facultate, scuza adevarul
Lasa cursurile deoparte noi aici vorbim de viata ...eu am trăit cum zici tu fără tatăl biologic și crede-mă as fi preferat sa fie lângă mine ori cum ar fi fost nu contează ce face contează ca la nevoie își face datoria de tata/mama deci eu zic din ce am trăit eu ca nu este bine ca, copii sa trăiască cu un părinte adoptiv
Ciudat...eu ma gândesc ca copilul e al respectivului și a profitat de tine când erai intr-p stare euforică. Spune-i ca faci un test ADN ca se poate și acum când e însărcinată și cezi ce reacție are. Și nu numai, ar fi bine sa îl facă
Dacă te asiguri ca ia regreta și nu va repeta asta este bine ca ai iertat-o și eu am făcut asta nu se știe dacă am greșit dar decât timpul ne poate demonstra în legătură cu sarcina este puțin complicat decât testul de paternitate îți răspunde100% dar trebuie sa ți cont ca și în perioada de menstruație poate rămâne însărcinată
Având în vedere că pe 13, era la menstruație, dacă are un ciclu normal (de aproximativ 28 de zile), era la ovulație în perioada Crăciunului și atunci este perioada fertilă.
Faza cu "nu a terminat niciunul" nu este tocmai relevantă pentru că există spermatozoizi și în lichidul preejaculator.
Eu presupun că atunci a rămas însărcinată, dar cel mai bine ar fi să mergeți la ginecolog și să determine vârsta fetală. În orice caz, dacă ciclul ei este regulat, pe 11 ar fi fost din nou la menstruație și nu ar fi fost fertilă.
Cum ai spus că o iubești și că nu vrei să divorțezi, ori îți asumi că probabil vei crește copilul unui alt bărbat, ori vorbești cu ea și decideți să-l avortați (totuși, nu recomand, este vorba totuși de o viață). O căsnicie poate fi reconstruită chiar și după infidelitate, dar este necesar efortul amândurora, terapie și să vă luați angajamentul că veți fi loiali unul altuia de acum încolo... vorbește cu ea și decideți împreună ce este de făcut.
Referitor la un alt comentariu, nu este vina ta că ai fost înșelat. Chiar dacă era o problemă, se rezolvă COMUNICÂND, nevasta ta nu are nicio scuză să înșele, așa îi e caracterul, ori se schimbă, ori căsnicia voastră nu are niciun viitor... vedeți ce e de făcut și dacă sunteți dispuși să munciți pentru a 'reînvia' relația.